1a femenina

El Barça, suant de valent

1a divisió femenina. L’equip blaugrana, que se situa líder de manera provisional, no va poder sentenciar el derbi contra l’Espanyol fins al temps afegit de la segona meitat

ESPANYOL 1 BARÇA 3

ESPANYOL:Mimi, Nuria (Esther Solà, 81’), Berta, Estibi (Llompart, 68’), Baudet, Eli, Brenda, Dulce, Paloma, Domi (Carola, 88’) i Julve.BARÇA:Paños, Melanie, Losada, Gemma, Marta Torrejón, Mariona (Andonova, 90’), Patri, Maria León, Andressa Alves (Bárbara, 63’), Bussaglia (Alexia, 72’) i Martens.GOLS:1-0 (3’) Julve. 1-1 (5’) Marta Torrejón. 1-2 (23’) Mariona. 1-3 (94’) Bárbara.ÀRBITRE:Cebollada López.T.G.:A les locals Baudet, Llompart i Paloma.PÚBLIC:Al voltant de mil espectadors al camp principal de la ciutat esportiva Dani Jarque de l’Espanyol.

El Barça va haver de suar però va derrotar l’Espanyol en el derbi català de la primera divisió femenina, que va començar perdent i que no va poder sentenciar amb l’1-3 fins al temps afegit. La victòria permet a l’equip blaugrana situar-se líder provisional amb dos punts més que l’Atlético, que avui visita el camp del Rayo Vallecano. L’Espanyol, per la seva banda, haurà d’esperar per segellar la permanència.

El partit va començar amb dos gols ràpids. Primer, la blanc-i-blava Julve va aprofitar una falta d’entesa en la defensa visitant en zona perillosa per prendre’ls la pilota, encarar la portera Paños i superar-la per baix (3’). Tot seguit, Bussaglia va penjar una falta a l’àrea local i, després d’una projecció amb el cap de Mariona, Marta Torrejón va empènyer la pilota dins la porteria (5’). A partir d’aquí, el Barça va agafar el comandament del partit i Mariona Caldentey ja va estar a punt de marcar amb un xut de rosca, desviat per poc, poc abans que ella mateixa fes l’1-2 en aprofitar el rebuig de la portera Mimi a un xut de Mertens. Fins al descans, va continuar el domini visitant, amb una aturada de Mimi en un xut de falta d’Andressa com a acció més destacada.

En la segona meitat la decoració del partit va canviar poc, amb un Espanyol ben situat i molt disciplinat en defensa, que dificultava les coses al rival. El Barça feia circular la pilota, fent-la passar per les dues bandes, per trobar un forat en la rereguarda blanc-i-blava, que va fer alguna concessió que el Barça va estar a punt d’aprofitar. Els xuts de Mariona (67’), Bárbara (82’) i Alexia (87’) van topar amb el pal. Amb el resultat ajustat, malgrat el domini clar, qualsevol acció a la seva àrea li podia costar cara al Barça, que va veure com Eli va tenir l’empat a prop en rebre una bona pilota, però la defensa blaugrana va rectificar a temps (79’). En els últims minuts, el Barça va poder mantenir la pilota allunyada de la seva porteria i va fer el gol de la sentència en l’última jugada, en una acció d’oportunisme de Bárbara Latorre (94’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)