La voracitat golejadora de Sardà salva un duel ensopit

Trio de gols. El punta va fer les tres dianes del Vilafranca contra el Gavà

VILAFRANCA 3 GAVÀ 0

VILAFRANCA:Iván León, Peque (Boira, 46’), Josep Díez (Pol Via, 72’), Medina, Oribe, Guti, Fran Álvarez, Ton Ripoll (Òscar Hernando, 65’), Arnau, Sardà i Acedo.GAVÀ:Pol Busquets, Adrián, Carlos García (Cuba, 71’), Eric Pujol, Cardete, Marcos, Ao, Liébanas, Dani Muela (Aarón, 80’), Carricondo i Kyeremeh.GOLS:1-0 (16’) Sardà. 2-0 (54’) Sardà. 3-0 (79’) Sardà.ÀRBITRE:Gonzales Moreno. No va mostrar cap targeta.COMENTARI:El Vilafranca i el Gavà van disputar el típic partit ensopit de final de temporada en què els dos equips ja no s’hi juguen res, amb els penedesencs a mitja taula i els del Baix Llobregat descendits a primera catalana. El partit el va salvar la voracitat golejadora de Josep Ramon Sardà, autor dels tres gols dels locals. En el minut 16, el davanter del Vilafranca va aprofitar una passada de la mort de Ton Ripoll per marcar a pler. Abans del descans, Oribe, pels locals, i Carricondo, pels visitants, van posar a prova els dos porters amb llançaments de falta. En la segona part, una passada d’Oribe entre línies la va aprofitar Sardà per superar Pol Busquets amb un xut creuat. Ivan León, substitut de Miguel Ramos a la porteria local, va desviar dos bons llançaments de falta de Carricondo abans que Sardà, oportú, aprofités el rebuig després d’un xut d’Oribe salvat entre el pal i el porter per fer el tercer.