Cop d’efecte quadribarrat

3a divisió. El Sant Andreu derrota l’Hospitalet i li pren la segona posició en un partit marcat per l’expulsió del visitant Dani Fernández (25’)

SANT ANDREU 3 L’HOSPITALET 0

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Méndez (Elhadji, 71’), Carroza, Noguera, Víctor, Alfred, Guerrero (Juanan, 50’), Óscar Muñoz (Alberto, 79’), Ton Alcover i Josu.L’HOSPITALET:Sergi, Ñoño, David, Cristian Alfonso, Ripoll (Imaz, 71’), Velillas (Agi, 48’), Rodri, Losada, Cristian Gómez (Óscar, 57’), Manzi i Dani.GOLS:1-0 (74’) Elhadji. 2-0 (77’) Alfred. 3-0 (94’) Josu, de penal.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:Als locals Guerrero, Juanan i Óscar Muñoz, i als visitants David, Crisstian Gómez, Rodri, Óscar, Losada.T.V.:Dues grogues al local Dani Fernández (25’).PÚBLIC:Uns 1.000 espectadors.

El Sant Andreu va derrotar, ahir, l’Hospitalet i li va prendre la segona posició, que aquesta temporada també dona l’accés a la propera edició de la copa, tenint en compte que el campió, l’Espanyol B, no la disputa en la seva condició de filial. Així, en les dues jornades que falten, el Sant Andreu dependrà de si mateix per acabar segon i només li falta un punt, igual que a l’Hospitalet, per assegurar-se de manera matemàtica la presència en les eliminatòries d’ascens.

El partit va estar marcat per l’expulsió del visitant Dani Fernández en el minut 25, abans de la qual el partit havia estat igualat i sense ocasions de gol destacades. El jugador de l’Hospitalet va veure la primera targeta groga per una entrada esgarrifosa i la segona per simular una falta. Amb un futbolista més, el Sant Andreu va anar picant pedra davant un rival replegat. Abans del descans, només algun xut llunyà, sobretot un de falta de Ton Alcover, va apropar els andreuencs al primer gol.

El Sant Andreu va arriscar més després del descans, amb canvis ofensius, mentre que l’Hospitalet va apostar pels contracops amb l’entrada d’Agi. Els locals van trobar el premi gràcies a Elhadji, que feia poc que havia entrat al camp i que va aprofitar una pilota morta en un córner per fer el primer gol. Sense temps per a la reacció dels visitants, en un contracop, Josu va fer una passada a Óscar Muñoz, que va rematar al pal. El rebuig el va pescar Alfred per fer el 2-0. L’Hospitalet va abaixar definitivament els braços i, just abans d’acabar, Josu va provocar un penal que ell mateix va transformar en el tercer gol local.