Territorial

Cap i cua amb molt en joc

1a catalana. La jornada dels gironins comença avui amb un duel clau del Lloret per a la permanència i acabarà demà a la tarda amb el Banyoles, que vol fer un pas endavant cap a la salvació

El Lloret i el Banyoles són ara mateix els equips de la demarcació més enfangats en la zona baixa i ocupant les posicions de descens. Aquesta setmana els dos clubs viuran duels decisius contra rivals directes en la zona baixa de la classificació i ho faran en dos enfrontaments que obriran i tancaran la participació dels representants gironins. El primer a entrar en joc serà el Lloret aquesta tarda, a casa (17 h), contra el Cardedeu. L’enfrontament representarà un autèntic xoc de dinàmiques ja que mentre que els lloretencs fa quatre jornades que no guanyen, el Cardedeu encadena dues victòries i ha guanyat tres dels darrers quatre partits. L’equip del Vallès té dos punts més que els de la Selva.

En aquesta pugna per sortir del descens també hi tindrà un paper important el Farners, que, amb la feina feta, visita aquesta tarda un Sant Cugat que també s’està jugant les garrofes en la zona de descens (18 h). Els colomencs volen consolidar-se a la part alta de la classificació.

Demà, la Jonquera intentarà sorprendre una Muntanyesa (12 h) que ha perdut gas en el tram final, i així sumar algun punt que l’acosti a la salvació ja matemàtica. Amb el mateix objectiu es troba el Llagostera B, això sí, amb un ull posat a la part més alta de la taula, on ha arribat en diverses ocasions aquest curs però no s’hi ha pogut consolidar. Rebran el Sant Joan de Montcada (16.30 h).

El dia per aixecar el cap

El Banyoles encadena dues derrotes però es manté ben viu en la lluita per sortir del descens. Els d’Adam Fontes afronten un duel molt important per mantenir-se a prop de la permanència i, sobretot, recarregar la moral de la plantilla després d’unes últimes ensopegades força dures per com s’han produït. El rival que visitarà l’estadi Miquel Coromina i Morató de Banyoles demà a la tarda (18.00 h) serà el Mollet. Els del Vallès Oriental han sumat tres derrotes en els darrers tres partits i amb un punt més que els del Pla de l’Estany també afrontaran el duel amb la màxima intensitat, conscients del que pot suposar guanyar.

La Grama, amb el títol a tocar

Des de la seva fundació la temporada 2013/14 amb l’objectiu d’ocupar la vacant deixada per la UDA Gramenet, la Fundació Grama no ha parat de créixer. Després d’un primer any de transició, el primer equip acumula tres ascensos consecutius i té a l’abast el quart, que el duria de quarta catalana a tercera divisió en només cinc anys. La Grama té la primera ocasió de ser campiona aquest diumenge. Amb dotze punts en joc, l’únic rival que el pot atrapar és el segon, el Manresa, que ara es troba set punts per sota dels de Santa Coloma de Gramenet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)