L’Hospi lliga el ‘play-off’

Feina feta. Els de Xavi Molist derroten l’Horta per 2-0 i miraran d’arrabassar la segona plaça al Sant Andreu diumenge vinent

L’HOSPITALET 2 HORTA 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Reynoso, Eudald, Savall, Rodri, David García (Marc Bru, 81’), Óscar García (Imaz, 60’), Alfonso, Agi, Velillas (Ripoll, 64’) i Manzi.HORTA:Andrés, Castillo, Morales, Galeano, Arranz, Édgar, Jota (Maldonado, 57’), Genís, Marc Río (Pablo, 65’), Santolalla (Lledí, 57’) i Salva.GOLS:1-0 Óscar García (46’); 2-0 Ripoll (71’, penal).ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:als locals Manzi, Óscar García, Velillas, David García, Christian Alfonso i Aliaga; i als visitants Arranz, Jota, Édgar, Salva i Galeano.T.V.:al visitant Lledó (92’), doble amonestació.

L’Hospi ha acabat per fer bons els pronòstics i disputarà el play-off. Una jornada abans d’acabar la lliga, els riberencs van derrotar l’Horta en un partit que va ser més incòmode del que indica el marcador. Els barelonins, amb la feina feta, no van perdre mai la cara al partit i van posar les coses difícils als locals. Tanmateix, al primer temps les ocasions més clares van córrer a càrrec dels de Xavi Molist, que van topar amb un Andrés sensacional sota els pals visitants. Gràcies a l’actuació del porter de l’Horta, Agi (2’), Velillas (20’) i Manzi (41’) no van trobar el premi del gol al primer acte. Al primer minut de la represa però, un gran gol d’Óscar García des de fora de l’àrea va servir per aplanar el camí del triomf local. L’Hospitalet va sentenciar a vint minuts del final, amb un penal sobre Miquel Ripoll que el davanter mateix va transformar en el 2-0 definitiu.