La Pobla venç i depèn d’ell per disputar la fase d’ascens

Es manté quart. El filial del Nàstic es va imposar gràcies a dos gols de Moha (6’ i 58’)

p. MAFUMET 2 castelldefels 0

POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol Valentín, Dani Hernández, Salva, Roger Figueras, Adri Gimeno, Pol Blay, Èric Vilanova, Moha (Ivan de Nova, 85’), Brugui (Riad, 67’) i Pol Ballesteros (Joel Marín, 77’).CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Joan Castillo, Arturo, Bermúdez, Joel Coch, Kevin (Joan Inés, 65’), Gibert (Adri Guica, 77’), Pedro Bilbao, Sergi Gestí i Aumatell (Manel Raigón, 65’).GOLS:1-0 (6’) Moha. 2-0 (58’) Moha.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Als locals Pol Ballesteros, Adri Gimeno, Joel Marín i Riad, i als visitants Juanito, Bermúdez, Joan Castillo, Joan Inés, Manel Raigón i Joel Coch.COMENTARI:La Pobla de Mafumet va mantenir ahir la quarta posició després d’imposar-se al Castelldefels gràcies a dos gols de Moha i en l’última jornada, en què visitarà el campió, l’Espanyol B, dependrà d’ell per disputar la fase d’ascens. El Terrassa, que jugarà a Castelldefels, haurà d’esperar una ensopegada dels tarragonins. La Pobla de Mafumet va sortir dominant i no va trigar a fer el primer gol, obra de Moha després d’un refús. A partir d’aquí el partit va ser obert, amb arribades a les dues àrees i un Castelldefels que va estar a prop de l’empat, sobretot poc abans del descans. Després, els visitants van continuar intensos, però la Pobla de Mafumet es va tornar a mostrar efectiva, amb el segon gol de Moha, que va fer impossible la reacció dels grocs.