3a divisió FEF

Un gol de Toro (88’) manté viva la flama del Terrassa

Ennuegats. Els egarencs, valents des de l’inici del partit, no aconsegueixen superar el mur defensiu del Cerdanyola que acaba sucumbint en una de les últimes jugades de l’enfrontament

terrassa 1 cerdanyola 0

TERRASSA:Ortega; Yaya, Valls, Amantini; Carreón (Toro, 56’), Guzmán, Àlex Fernández, Nils Puchades, Raúl Torres (Daisuke, 67’); Fran Piera i Carlos Martínez (Civil, 46’).CERDANYOLA:Del Río, Juli, Dani Martí, Javi González, Àlex Alba, Rubén, Pitu (Roger, 86’), Pau López, Toledo (Joel, 71’), Albert López i Aliaga (Coke, 62’).GOLS:1-0 (89’) Toro.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:al local Àlex Fernández, Raúl Torres, Nils Puchades; als visitants Juli, Javi González, Albert López i Pau López.PÚBLIC:1.275 espectadors a l’Olímpic de Terrassa.

El Terrassa va confirmar que creu en els miracles. En un partit on semblava llençar pels aires bona part de les aspiracions d’assolir la quarta posició, els egarencs van tirar d’èpica per tombar un Cerdanyola (1-0) que se’ls havia encallat. El partit va anar creixent en decepció i frustració pels locals a mesura que el rellotge avançava sense que passés res al marcador. Els vallesans van monopolitzar la pilota i bona part de les ocasions, encara que fos per precipitació o per manca d’encert, les rematades mai acabaven de ser entre els tres pals. Carreón, a l’inici de la represa, i Civil, al tram final, van topar amb un inspirat Del Río, que va augmentar el nerviosisme en un Olímpic que no volia reviure el malson viscut contra l’Horta i el Vilafranca en els anteriors dos partits. Cristian García va apostar per un sistema valent, 3-5-2 amb fins a cinc jugadors de clar perfil ofensiu, però el Cerdanyola, ben replegat, va frustrar els atacs locals. Només una acció per la dreta que va empènyer Toro en l’últim minut va permetre desfer l’entramat defensiu visitant i va animar un estadi que va acabar convertit en una gran festa. El Terrassa s’ho jugarà tot a Castelldefels, on necessita un resultat millor al de la Pobla a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per tal de poder disputar la promoció. Ara si, ja només queda una final.

ELS VESTIDORS

El partit més complicat era a casa, on ens estava costant més. Ara ho hem de rematar
Cristian Garcia
entrenador del terrassa
Felicitar al rival per la victòria i lamentar el tracte rebut per l’afició. No hi ha roda de premsa
Toni Carrillo
entrenador del cerdanyola
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)