1a femenina

El títol, molt coll amunt

1a divisió femenina. El Barça, que no ha fallat en els darrers sis compromisos, ara espera una patinada de l’Atlético en l’escenari més improbable: contra un equip que ja ha descendit

L’Atlético va solucionar la papereta contra el Llevant amb un gol de Sònia Bermúdez (1-0) i, per tant, la golejada del Barça contra el Rayo (7-0) no va servir per a res més que per allargar l’agonia. De les dues últimes jornades que li quedaven, a l’equip madrileny, el xoc contra el Llevant era el més difícil perquè la darrera jornada jugarà contra el Saragossa, que ja ha baixat a segona divisió. El títol per al Barça, doncs, es complica de valent. “La nostra obligació era sortir a guanyar el partit i a fer-ho el millor possible. Deixar de banda el que pugui fer l’Atlético i centrar-nos en nosaltres mateixes”, va dir l’entrenador Fran Sánchez, en finalitzar l’enfrontament contra el Rayo Vallecano. “Hem deixat de mirar l’Atlético i hem sortit a totes. I diumenge que ve farem el mateix”, va dir Alèxia Putellas. Mentre que l’Atlético jugarà contra el ja descendit Saragossa, les blaugrana visitaran el camp del Llevant, en plena lluita per entrar en la copa. La lluita pel títol, tal com va informar ahir la lliga, serà en horari unificat (diumenge, 16 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)