3a divisió FEF

Drama per a la Pobla

3a divisió. El filial del Nàstic encaixa un gol matiner, perd contra l’Espanyol B i cedeix el quart lloc al Terrassa

ESPANYOL B 1 LA POBLA MAF. 0

ESPANYOL B:Edu Frias, Pipa, Pedrosa, Iago (Genís, 51’), Lluís, Pol Lozano, Víctor, Álex López, Joselu (Doncel, 56’), Max (Jordan, 74’) i Puado.LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Valentín (Joel, 86’), Dani (De Nova, 35’), Salva, Figueras, Adri, Blay, Eric (Rayco, 72’), Moha, Brugui i Ballesteros.GOLS:1-0 (1’) Víctor.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:al local Iago i al visitant Moha.PÚBLIC:uns 500 espectadors.

La Pobla de Mafumet depenia de si mateix per jugar la fase d’ascens però la va espifiar. El filial del Nàstic va perdre per la mínima en la visita al feu de l’Espanyol B i va veure com el Terrassa, amb l’empat a Castelldefels, li arrabassava la quarta posició. El conjunt blanc-i-blau, va sumar la tercera victòria consecutiva després d’encarrilar el partit ben d’hora, ja que en el primer minut va aconseguir el primer i únic gol: centrada d’Álex López a l’interior de l’àrea que va rematar al fons de la porteria Víctor Gómez.

La Pobla de Mafumet va anar de menys a més, amb la necessitat d’igualar el marcador si volia mantenir opcions de classificar-se per al play-off d’ascens. Tot i això, les oportunitats més clares van ser del bàndol local, primer amb un llançament de falta d’Álex López que va salvar Perales i, a continuació, amb un xut potent de Pipa que va marxar per sobre del travesser.

Després de la represa els visitants van abocar-se a la porteria rival. Edu Frias va erigir-se com a salvador dels blanc-i-blaus evitant el gol de l’empat en una gran intervenció en un un contra un amb Moha. Tot i els intents de la Pobla a la desesperada –els grana inclús van reclamar dos possibles penals–, el marcador no es va moure i l’Espanyol B va culminar una temporada històrica amb 90 punts.

ELS VESTIDORS

Estem enfonsats; hem estat tota la setmana preparant el partit i ara és un cop molt dur
Juan Manuel Pavón
ENTRENADOR DE LA POBLA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)