Un gol de penal classifica el Terrassa

‘In extremis’. El Castelldefels va resistir gairebé tot el partit, però Toro va transformar la pena màxima en el minut 86 i va donar la glòria als vallesans

castelldefels 2 terrassa 2

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Joel Coch, Arturo, Bermúdez, Joan Inés (Adri Guica, 66’), Kevin, Gibert, Pedro Bilbao, Sergi Gestí (Raigón, 54’) i Aumatell (Tudela, 74’).TERRASSA:Ortega, Yaya Sidibe, Sergi Valls, Amantini, Dani Sánchez (Civil, 57’), Nils, Guzmán, Álex Fernández (Carreón, 65’), Raúl Torres (Daisuke, 46’), Fran Piera i David Toro.GOLS:1-0 (4’) Inés. 1-1 (75’) Civil. 2-1 (79’) Tudela. 2-2 (87’) David Toro, de penal.ÀRBITRE:García Rosel.T.G.:als locals Juanito, Pedro Bilbao i Joel Coch; als visitants Sergi Valls, Uri (a la banqueta) i Amantini.PÚBLIC:uns 750 espectadors als Canyars.

El Terrassa va obtenir el punt que necessitava, contra pronòstic i aprofitant la derrota de la Pobla, per convertir-se en equip de promoció d’ascens en un difícil partit als Canyars. Una diana de penal de David Toro a quatre minuts del final va treure el Prat del quart lloc provisional i va fer escalar-hi el conjunt vallesà.

Els grocs es van avançar molt aviat en el marcador amb el gol de Joan Inés i en el primer temps, malgrat el domini territorial dels de Cristian Garcia, no van patir gaire per mantenir la renda. A més, van inquietar Ortega amb alguns contraatacs. Els vallesans només van posar a prova Manu Martín amb xuts des de la llarga distància sense perill.

Després de la represa, els visitants van sortir amb una marxa més, cercant l’empat amb determinació, però els de Miki Carrillo defensant-se amb ordre van respondre a la insistència del Terrassa sense oferir escletxes defensives i amb l’exporter del Terrassa, Manu Martín, intervenint en dues ocasions.

Anada i tornada

En la recta final, com era previsible, el matx es va trencar, amb anades i tornades constants. Xavi Civil va empatar amb una bona maniobra de davanter centre i el jugador del filial groc, Tudela, va retornar l’avantatge groc al marcador. Però un penal per mans de Joel Coch a tres minuts del final va permetre a David Toro rescatar per al seu equip un punt que finalment va acabar sent decisiu.