3a divisió FEF

Aprofitant l’embranzida

Fase d’ascens a 2a divisió B. L’Hospitalet utilitzarà tot l’entramat de comerços, associacions i entitats de la ciutat per repartir 15.000 invitacions per al partit d’anada contra el Náxara i omplir les 6.740 cadires de l’estadi

Amb el club ordenat després d’una intensa amenaça de tancament per culpa dels deutes econòmics, l’Hospitalet inicia una nova etapa, des de la junta directiva, per créixer. I no només en el sentit esportiu. També en l’aspecte social. El club vol aprofitar l’embranzida que provoca la fase d’ascens per “omplir les 6.740 cadires disponibles”, en paraules del seu president, Santi Ballesté.

“Nosaltres no volem enriquir-nos amb la promoció d’ascens, tot i que seria molt bo perquè ho necessitem. Volem que la gent vingui i trencar la barrera invisible que ha tingut aquest club amb la ciutat”, explicava Ballesté. El conjunt riberenc ha establert un marc de col·laboració amb comerços, associacions i altres clubs per repartir 15.000 invitacions i utilitzar les entitats com a distribuïdores amb tot l’entramat social de la ciutat. En les invitacions, a més, se n’hi han inclòs per als partits de casa de la segona i de la tercera eliminatòria. “Hem de respondre a la pregunta: «Què li passa a la ciutat de l’Hospitalet amb l’equip?» La resposta és que sempre hem viscut d’esquena a la ciutat”, va exposar el directiu Ramón Luque. La junta directiva exposa la potencialitat d’una ciutat de 250.000 habitants que contrasta amb la poca afluència de gent a l’estadi i el nombre de socis (uns 300).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)