3a divisió FEF

Monòleg sense recompensa

Desencertats. L’Hospi sotmet el Náxara de principi a fi, però és incapaç de transformar cap ocasió i ho haurà de resoldre a la Rioja

L’HOSPITALET 0 NÁXARA 0

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Ñoño, Rodri, Savall, David García, Cristian Gómez (Ripoll, 77’), Velillas (Canario, 89’), Agi, Christian Alfonso (Óscar García, 57’) i Manzi.NÁXARA:Raúl Heras, Madero, Pablo, Eloy, Albert, Emilio, Javi Martínez, Miguel, Lozano (Rojo, 75’), Achi (Muri, 80’) i Tamayo (Quirino, 33’).ÀRBITRE:Domato Pedreira.T.G.:als locals Rodri i Óscar García; i als visitants Achi, Albert i Javi Martínez.PÚBLIC:uns 2.000 espectadors.

L’Hospi va deixar escapar viu el Náxara i va desaprofitar una oportunitat d’or per marxar a la Rioja amb un avantatge profitós. Els de Xavi Molist van dominar i van ser clarament superiors al seu rival, que no va xutar entre els tres pals fins al minut 92. Fins aleshores, monòleg d’un Hospi voluntariós en el primer temps i molt més intens i atrevit en el segon. I és que el partit va seguir el patró habitual d’una anada d’una eliminatòria per l’ascens, amb minuts de tempteig i pocs riscos. Tanmateix, l’Hospi va ser més protagonista en el capítol ofensiu, però ni Christian Alfonso (16’) ni Fernando Velillas (20’) ni Agi (28’) van trobar la porteria visitant. Després de la represa, l’equip riberenc va prémer l’accelerador, va tancar el Náxara a la seva àrea i va aspirar a un resultat molt més favorable per viatjar a Nájera. Les millors ocasions van anar a càrrec de David, que va veure com un defensa treia la pilota sota pals (59’) i de Miquel Ripoll, que va desaprofitar un un contra un davant del porter visitant Raúl Heras (80’). El Náxara, encantat amb l’empat, només va posar a prova Sergi Puig amb un xut llunyà ja en el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)