Territorial

El Llagostera es queda sense la final de la copa Catalunya

Revés. El Tribunal Català de l’Esport dona la raó a l’Horta i tira enrere el recurs per alineació indeguda que la FCF havia acceptat anteriorment als llagosterencs

Ahir, només quatre dies abans de jugar el transcendental partit al camp de l’Izarra que determinarà la continuïtat o no de l’equip a segona B, el Llagostera va rebre una mala notícia, i és que el Tribunal Català de l’Esport ha decidit apartar-lo de la final de la copa Catalunya en benefici de l’Horta. D’aquesta manera, l’ens ha tirat enrere el recurs per alineació indeguda que la Federació Catalana de Futbol (FCF) havia acceptat anteriorment al club llagosterenc arran dels fets ocorreguts en la semifinal de la competició al camp de l’Horta.

Aleshores, el conjunt dirigit per Nacho Castro es va imposar en la tanda de penals després que el partit acabés amb un resultat d’1-1 i amb un tram final mogut i polèmic que va originar les queixes del Llagostera. Tot va començar en el minut 90 amb una picabaralla que va acabar amb les expulsions dels locals Adri Lledó i Sergi Arranz i del visitant Leo Ramírez. En els minuts posteriors a aquesta acció, i amb l’Horta encara al darrere en el marcador, tant Arranz com Lledó van continuar uns segons al camp quan la pilota ja estava en joc, fins que l’àrbitre se’n va adonar i va aturar momentàniament el duel perquè els dos futbolistes marxessin. Llavors l’Horta va empatar el partit i va guanyar l’encreuament als penals, però el Llagostera va decidir recórrer a la FCF, que li va donar la raó, com també l’ha donat ara el Tribunal Català de l’Esport a l’Horta.

Ara el Llagostera encara podria presentar un recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, però si res no canvia serà l’Horta l’equip que jugarà la final amb el Cornellà.

LA DECISIÓ

L’ens no troba sancionable l’actitud dels dos jugadors expulsats de l’Horta

S’HO PENSEN

El Llagostera podria recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

LA SEMIFINAL

1-1
va acabar
el partit al camp de l’Horta, que es va imposar en la tanda de penals per 6 gols a 5.

L’Horta, un altre cop beneficiat

L’Horta ha tingut en els últims mesos dos episodis que han acabat decidint-se als despatxos i sempre l’han acabat beneficiant. De fet, en els dos casos, el Tribunal Català de l’Esport (TCE) ha acabat rectificant les decisions preses tant pel comitè de competició com pel d’apel·lació de la FCF. Un any enrere, però, la decisió de la federació catalana va beneficiar l’Horta, que va impugnar un partit contra el Sants, va guanyar i va aconseguir tres punts clau per pujar a tercera divisió. El TCE, però, va donar la raó al club santsenc el setembre passat, la FCF va rectificar i el Sants jugarà el curs que ve a tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.