1a femenina

Laura Ràfols posa el punt final

Barça femení. La capitana blaugrana penjarà els guants a la fi de la temporada, tot i que el club ja ha anunciat que hi continuarà vinculada. La portera és la tercera jugadora amb més antiguitat de la plantilla

Catorze anys després de la seva arribada al club, Laura Ràfols posarà el punt final a la seva trajectòria sobre els terrenys de joc un cop acabarà aquesta temporada. La capitana de l’equip entrenat per Fran Sánchez i la tercera futbolista amb més antiguitat en el primer equip –hi va pujar el curs 2007/08–, però, continuarà vinculada al club desenvolupant una altra tasca que es donarà a conèixer en la conferència de premsa de comiat que tindrà lloc dimecres vinent (13.30 h).

La portera de Vilafranca del Penedès va arribar al club blaugrana a 14 anys i ha viscut l’etapa de més èxit de l’entitat els darrers anys. En la seva etapa en el primer equip, Ràfols ha guanyat quatre lligues, quatre copes i vuit copes de Catalunya i la darrera temporada s’ha convertit en la primera catalana. I és que, tot i no gaudir de gaire minuts les darreres temporades, en què l’alacantina Paños s’ha anat convertint progressivament en la portera titular, Ràfols sempre ha tingut un pes específic en el vestuari blaugrana i les companyes la van triar com a màxima representant de la plantilla aquest estiu, tot i que l’anterior capitana, Marta Unzué, encara és a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)