3a divisió FEF

Convertir el domini en gols

Promoció d’ascens a 2a B. L’Hospitalet intentarà transformar les bones sensacions mostrades al seu estadi en la classificació per a la segona fase

L’Hospitalet sap que li val la victòria i qualsevol empat amb gols, però també és conscient que va deixar escapar una oportunitat d’or diumenge passat per viatjar a Nájera amb un resultat millor. Els de Xavi Molist van dominar de principi a fi el partit d’anada, sobretot en la segona meitat, però els va faltar encert i ara se la jugaran en territori hostil.

L’espectacular camp de La Salera, situat al bell mig del bosc i envoltat de naturalesa, serà l’escenari en què els del Barcelonès es jugaran l’accés a la segona eliminatòria per pujar a segona B. De gespa natural –el conjunt de la franja es va entrenar a la Bòbila dimecres i dijous per acostumar-se a la superfície–, el seu camp s’ha convertit enguany en un dels principals arguments del conjunt de la Rioja: en la lliga regular, el Náxara va sumar 51 punts com a local, i va deixar escapar només dues derrotes en tot l’any. Això sí, les dues ensopegades van ser contra els seus principals rivals en la lluita per la zona alta: el Calahorra, campió del grup, i l’SD Logroñés, segon classificat.

Xavi Molist avisa, precisament, de la fortalesa del Náxara com a local. “Esperem un partit competitiu en un camp amb ambient i en el qual ells són molt forts, amb moltes victòries àmplies”, afirma el tècnic de l’Hospitalet, que puntualitza que l’equip de la Rioja també sol encaixar força gols a casa seva. A Molist no el preocupen ni la superfície ni les dimensions del camp del Náxara –“nosaltres podem competir en qualsevol terreny de joc”, afirma– i considera clau que el seu equip marqui primer. Després, es tractarà de “ser solidaris i estar junts i compactes” per defensar amb solvència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)