1a femenina

L’accés a l’última oportunitat per aconseguir un títol

Copa de la Reina. El Barça disputarà la final si derrota l’Athletic aquesta tarda a Reus

L’estadi municipal de Reus acull avui les dues semifinals de la copa de la Reina, amb la presència dels dos primers classificats a la lliga, l’Atlético, campió, i el Barça. Per repetir la lluita pel títol, els dos favorits hauran de derrotar el Granadilla de Tenerife en el cas de les madrilenyes (a les 12 del migdia) i l’Athletic Club en el cas de les catalanes (a les 4 de la tarda). Els dos partits tindran l’entrada gratuïta i seran retransmesos per Gol. La final es disputarà el 2 de juny a Mérida.

El Barça, vigent campió de la competició, té l’última oportunitat de guanyar un títol aquesta temporada després d’acabar la lliga a un punt de l’Atlético i de caure en els quarts de final de la Champions League contra l’Olympique de Lió, l’equip que aquesta mateixa setmana s’ha endut el títol. El tècnic blaugrana, Fran Sánchez, preveu una semifinal igualada i que es decidirà per petits detalls, ja que recorda que els dos partits de lliga entre els dos equips –resolts tots dos amb victòries visitants– van ser molt equilibrats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)