2a divisió FEF

La pólvora i la mística

Fase d’ascens a 2a divisió A. El Cornellà visita Mareo, on l’espera un Sporting B que només ha perdut un partit a casa aquesta temporada, obligat a guanyar després del 2-2 de l’anada

El Cornellà s’ha acostumat a jugar partits històrics els últims anys i aquesta tarda en té un altre. L’equip verd visita Mareo amb la consigna d’aconseguir el bitllet per a la segona eliminatòria del play-off que porta al futbol professional. Té tots els condicionants en contra. El resultat de l’anada, un 2-2, no és bo. Tocarà marcar. L’Sporting B, a més, és un rival gairebé imbatible a casa: només ha perdut un partit i la resta de resultats que ha aconseguit aquesta temporada en lliga li servirien per classificar-se. Per fortuna, en les promocions sempre passen coses imprevisibles. Hi ha una part mística de la qual el conjunt verd –que ha basat els seus darrers èxits en la fórmula del caràcter– s’espera beneficiar. Això sí, el principal argument ha de ser el futbol i el Cornellà té molt clar que aquesta tarda necessita la victòria. L’objectiu és guanyar, perquè només un empat a més de dos gols serviria, i l’Sporting B encara no ha rebut més de dues dianes en cap partit a casa.

El partit no es disputarà finalment a El Molinón, però el camp on juga normalment el filial, el Pepe Ortiz, també és de gespa natural i té les mateixes dimensions. Al Cornellà, doncs, li tocarà adaptar-se a una superfície amb més espais, on el filial de l’Sporting desplega millor el seu futbol elèctric. D’altra banda, el quadre del Baix Llobregat haurà de retrobar-se també amb la seva millor versió a camp contrari, on ha patit molt en la lliga durant la segona volta: només hi ha guanyat un partit, l’últim contra l’Atlètic Saguntí.

Amb dues baixes

El Cornellà es va desplaçar ahir a Astúries amb les baixes de Jaume Batista i de Xemi, que precisament ahir mateix va ser operat amb èxit del trencament del menisc intern del genoll de la cama esquerra.

El tècnic verd, Jordi Roger, és molt optimista, ja que veu el seu equip motivat i amb confiança, sobretot després d’un treball intens durant la setmana, tot i que admet que el repte no és fàcil: “Serà un partit complicat en què haurem de jugar bé a futbol per tenir possibilitats. Són un molt bon equip i hem de derrotar-los amb la pilota. Si fem les coses bé, tindrem moltes possibilitats de classificar-nos.”

LA PRÈVIA

Serà un partit complicat en el qual haurem de jugar bé a futbol per tenir possibilitats. Són un molt bon equip i hem de derrotar-los amb la pilota
És un repte, però al Cornellà li agraden els reptes. L’equip està molt motivat i confiat que ho pot aconseguir, i ha treballat molt bé
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)