2a divisió FEF

Satisfacció tot i ser eliminats a la primera

2a divisió B. El Cornellà tanca una temporada històrica en què ha disputat per primera vegada la promoció d’ascens al futbol professional

Dins de l’amargor lògica de les hores següents d’haver estat eliminat de la promoció d’ascens, al si del Cornellà es va obrint pas la satisfacció per haver arribat a la posttemporada. El conjunt verd va ser eliminat dissabte passat en la primera eliminatòria de la fase d’ascens contra l’Sporting de Gijón (2-4 en el global) però la reflexió ha portat al positivisme per haver aconseguit el premi d’aspirar a l’ascens des de la quarta posició. “Així és el futbol. Estem tristos perquè volíem més i no ha pogut ser però hem de ser conscients que hem fet una gran temporada”, diu el tècnic Jordi Roger, que té clar que la principal diferència entre el filial de l’Sporting i el conjunt verd ha estat l’encert en les àrees. “En el global dels 180 millors crec que hem estat millors, però el desencert es paga i tot plegat s’ha decidit a les àrees.”

Ara el club es posarà la granota de treball per confeccionar l’equip. Jordi Roger acaba contracte en tres setmanes. El club, a més, haurà de treballar de valent perquè dos pilars, com el defensa Edgar i el davanter Mujica, hauran de tornar a l’Espanyol i el Barça després d’un any cedits al conjunt verd.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)