3a divisió FEF

Decepció a l’Hospi per un KO del tot inesperat

Fase d’ascens a 2a B. El club gira full i el president, Santi Ballesté, remarca que aquesta temporada s’han posat fonaments per al futur

L’Hospitalet és l’únic dels quatre equips catalans de tercera que ha acabat el cap de setmana amb una decepció. Dissabte va rebre una clatellada del tot inesperada amb l’eliminació al camp del Náxara i ha vist com el projecte d’aquest curs, configurat per tornar per la via ràpida a segona B, s’estavellava. El president, Santi Ballesté, no amaga l’amargor del moment. “Lamento que l’esforç que ha fet tothom aquesta temporada no hagi tingut el premi desitjat, però aquesta decepció se’ns ha de passar ràpidament i començar a pensar en la pròxima campanya”, afirma el dirigent riberenc, que vol veure el got mig ple: “Tot i el desencís final, enguany hem posat molts fonaments que ens serviran per al futur.” L’àrea esportiva ja ha començat a moure’s per preparar la plantilla del pròxim curs, comandada per un Xavi Molist que va renovar fa un parell de mesos. La fita serà la mateixa que enguany, exposa Ballesté: “La direcció esportiva i els tècnics ja treballen per construir un projecte, la temporada vinent, per intentar assolir l’ascens per la via més ràpida.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)