Territorial

Preparats per al final de festa

Copa Catalunya. El Cornellà i l’Horta esperen rematar una temporada molt reeixida esportivament amb la consecució de la copa Catalunya, que es disputarà aquest dissabte a Gavà

Amb una gran celeritat després que la setmana passada el Tribunal d’Arbitratge designés l’Horta finalista, la federació catalana ha organitzat la final de la copa Catalunya. Aquest torneig, que en els últims anys ha agafat volada, ha estat organitzat en qüestió de dies amb una gran predisposició per part del conjunt barceloní i del Cornellà. És una oportunitat única per alimentar la gran temporada que han aconseguit l’equip de Jordi Roger, classificat –però eliminat només de començar– per a la promoció d’ascens, i els barcelonins, que s’han salvat còmodament a tercera divisió en l’any del seu retorn a la categoria estatal. Dissabte (20 h), a la Bòbila de Gavà, es disputaran el tron del campionat del KO català.

Representants dels dos equips es van veure les cares ahir en l’acte de presentació del partit. “És un premi i un homenatge a la plantilla, que ha lluitat partit rere partit sense fer soroll en una temporada amb molts d’èxits. Aquesta final de la copa Catalunya és un fet històric per a nosaltres”, va dir el president hortenc, Paco Carmona. “La temporada ha estat espectacular. I ara volem rematar-ho amb la consecució de la copa. Hem hagut de competir contra equips de categoria superior [Nàstic i Reus] i és una competició que valorem molt”, va explicar Álex Talavera, màxim mandatari del Cornellà.

L’acte també va agrupar el campionat de la primera catalana, que es disputarà (17 h) tres hores abans de la final de la copa Catalunya en el mateix escenari. En aquest cas, els equips que es jugaran aquest trofeu honorífic entre el campió del grup 1 i del grup 2 de la màxima categoria nacional seran la Grama i el Sant Cristòfor. Tots dos aspiren a rellevar el Santboià, que va guanyar el títol la temporada passada després de ser campió del grup 2.

ELS VESTIDORS

Disputar la final de la Copa Catalunya és un fet històric per nosaltres. Ens fa molta il·lusió
Paco Carmona
president de l’horta
Hem jugat contra equips de categoria superior. És una competició que valorem molt
Álex Talavera
president del cornellà

Subies: “Esperarem uns mesos”

En la primera compareixença pública d’Andreu Subies després de ser designat vicepresident econòmic de la Federació Espanyola de Futbol, l’actual màxim mandatari del futbol català no va expressar cap canvi immediat en l’estructura federativa del país. “De moment no hi ha cap canvi. En els pròxims mesos prendrem les decisions que corresponguin i els canvis definitius perquè el futbol català pugui continuar estant molt ben representat”, va dir l’actual president de la federació catalana, que afirma que vol esperar un temps per decidir si marxa a Madrid: “Dependrà de la feina que ens ofereixin, de la que puguem i de la que vulguem agafar. Ara hi haurà mundial, assemblea a la FEF i aleshores es decidirà com treballarà l’organisme.” Subies no es va voler mullar tampoc sobre si el vicepresident, Joan Soteras, serà el seu successor en cas que acabi marxant a Madrid, com és el més previsible. “Ara ens toca futbol català cent per cent”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)