Territorial

La il·lusió de fer-se gran

Promoció d’ascens a 1a cat. El Bescanó afronta l’eliminatòria contra l’Argentona disposat a fer història després de set anys a segona

El Bescanó ja està centrat fa setmanes en la promoció d’ascens a primera catalana que jugarà aquest cap de setmana i el que ve contra l’Argentona. Per primera vegada en la seva història, el conjunt gironí pot aconseguir l’ascens a primera catalana i la motivació al club és altíssima. “Tenim molta il·lusió perquè jugar una promoció mai és fàcil ni en tota una carrera i per això aquesta oportunitat ens motiva molt perquè hem fet un gran any i ara podem fer història”, assegura el tècnic i coordinador del club Miquel Hereu, conscient que passi el que passi en la promoció ja han superat les expectatives: “Amb la junta nova i jo mateix volíem fer un canvi i fa dos anys que evolucionem perquè el passat ja va ser bo i aquest hem fet un pas endavant amb la segona posició. Sabíem que teníem un bon equip, però arribar a la promoció i lluitar per passar no era l’objectiu, tot i que no hi renunciàvem.” L’ascens suposaria tancar una etapa de set cursos a segona catalana, i és que els bescanonins han competit sempre en la categoria des de la reformulació el curs 2011/12.

Diumenge a les 17 h el municipal de Bescanó viurà el primer capítol de l’eliminatòria. Els gironins saben què es trobaran i que hauran de vigilar, sobretot, el davanter Cristian Pérez, que ha marcat 27 gols aquest curs. “Marcar tants gols en aquesta categoria no és gens fàcil. És un rival fort, que domina moltes facetes i amb una barreja de joventut i experiència”, analitza Hereu.

Sense segona oportunitat

L’ascens administratiu del Sants a tercera fa que el millor segon dels tres equips de segona catalana que no pugin també pugi a primera catalana, però el Bescanó no tindrà aquesta possibilitat ja que el perdedor de l’Amposta-Tona tindrà més punts que els gironins.

LA VALORACIÓ

Tenim un bon equip però l’objectiu no era lluitar per pujar, tot i que no hi renunciàvem. Ara tenim la il·lusió de fer història
Fa dos anys que evolucionem i ara hem fet un pas endavant, però pujar no és una obligació
Miquel Hereu
entrenador del bescanó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)