2a divisió FEF

El Peralada farà obres per ampliar el terreny de joc

2a divisió B. El municipal xampanyer s’ampliarà dos metres de llarg i d’ample i complirà així un desig del Girona i de Chicho. El curs que ve els de l’Alt Empordà s’entrenaran a Riudarenes

La gran temporada del Peralada i el benefici que n’ha tret el Girona com a mecenes –que ha disposat de la participació de jugadors com Maxi Villa, Bambo i Soni– han enfortit la relació entre els dos clubs i aquest estiu es demostrarà en diversos àmbits, un dels quals, segons es va acabar d’acordar ahir, serà el de les infraestructures, en què el Peralada farà un pas endavant en els pròxims mesos de cara a la temporada que ve.

El principal canvi es farà al municipal de Peralada, ja que ben aviat s’hi començarà a fer una petita, però molt significativa, remodelació per complaure els desitjos del Girona i de l’entrenador Narcís Chicho Pèlach, que no ha amagat mai que prefereix un camp de grans dimensions per poder implementar més i millor la seva idea de joc i beneficiar el procés de formació dels futbolistes. Per això el terreny de joc s’ampliarà un metre per cada banda i dos metres de llarg a la porteria del gol nord –la de l’esquerra de la tribuna i on hi ha el bar– i passarà a tenir unes dimensions de 104 x 64 metres. La voluntat dels dos clubs hauria estat fer-lo encara més gran, sobretot d’ample, però la situació del camp no permet que s’ampliï més sense fer una obra a gran escala.

Encara no hi ha data per a l’inici de l’ampliació, però començarà ben aviat, amb la seguretat que estarà acabada abans del cap de setmana del 18 i 19 d’agost, quan comenci la lliga. De fet, el club xampanyer ja té a punt un pla d’inversió que s’amortitzarà en els pròxims tres o quatre anys, i per tant no hi hauria d’haver res que paralitzés el procés.

Una altra de les voluntats del Peralada, i sobretot del Girona, és que es canviï la gespa per millorar-ne les condicions, però aquesta reforma no es farà aquest estiu i segurament es deixarà per a la temporada següent.

Una millora general

A banda de l’ampliació del municipal de Peralada, el filial del Girona farà un pas endavant en totes les infraestructures, sobretot per millorar la qualitat dels entrenaments. El principal canvi va a remolc del Girona, que la temporada que ve ja disposarà dels camps d’entrenament del PGA de Caldes. Per això els xampanyers ja no faran servir més el camp de Torres de Palau i passaran a entrenar-se a Riudarenes, a les instal·lacions on aquest curs s’han entrenat els gironins, i on podran gaudir d’un camp de gespa natural en perfecte estat.

D’altra banda, igual que ha passat aquesta temporada passada, els de Chicho s’entrenaran a Peralada per norma general els dijous i els dissabtes, però a diferència d’aquest curs podran escollir, segons on juguin el cap de setmana, si s’entrenen en gespa natural –al municipal– o en gespa artificial, ja que aquest estiu els xampanyers també faran obres al camp annex per retirar la gespa natural que hi ha ara i fer el camp nou de gespa artificial; en aquest camp també hi juguen els equips del futbol de base, que se’n podran beneficiar –les obres començaran a finals del mes de juny, ja que el club ja té formalitzats i en ordre tots els tràmits necessaris.

MÉS OBRES

El Peralada farà de gespa artificial el camp annex, per al futbol de base i els entrenaments del primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)