1a femenina

El Barça renova sis jugadores d’una tacada

Futbol. La portera Sandra Paños amplia el seu contracte fins el 2021, i també renoven Guijarro, Leila, Aitana, Gili i Latorre

El Barça ha anunciat avui la renovació del contracte de sis jugades del seu equip femení, entre les quals hi ha pilars de l’equip com la portera Sandra Paños. L’alacantina, que ha completat la seva tercera temporada al Barça i que acabava contracte el proper 30 de juny, allarga el seu vincle amb l’equip blaugrana fins el 2021. D’aquest manera, acaba amb els rumors que parlaven d’un interès de l’Olimpique de Lió. També fins el 2021 ha renovat Patri Guijarro, que amb 20 anys és una de les futbolistes amb més projecció de l’equip, com va demostrar guanyant la Bota d’Or a l’últim europeu sub-19. Leila Ouahabi i Aitana Bonmatí han allargat el seu contracte amb el club blaugrana fins l’estiu del 2020, mentre que Gemma Gili i Bárbara Latorre seguiran al Barça fins el 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)