2a divisió FEF

“Després de fer ‘play-off’, volem fer un pas endavant”

2a divisió B. El director general del Cornellà, Andrés Manzano, treballa en la planificació del curs que ve en clau ambiciosa, un cop el club ja ha jugat la seva primera promoció a segona A

Després de l’eliminació en la primera fase del play-off d’ascens a segona A i de l’adeu del tècnic dels darrers èxits del club, Jordi Roger, el Cornellà mira cap al futur. I ho fa amb ambició. Així ho assegura l’ideòleg i màxim responsable del projecte, Andrés Manzano, que viu uns dies molt moguts en què el seu mòbil treu fum. Toca planificar la temporada que ve i és moment de reunions amb entrenadors, jugadors, representants... D’entrada, per configurar el bloc del curs que ve cal establir un objectiu, i el del director generar verd és clar: “Volem millorar el que hem fet l’última temporada sent fidels a la nostra filosofia.”

Per tornar a assaltar el play-off i mirar d’aconseguir l’ascens a segona A, la fórmula de Manzano és clara. “Pel que fa a la plantilla, volem disposar dels jugadors que han tingut més protagonisme aquesta temporada i pujar-ne algun del juvenil, i mantenir així el projecte que vam començar fa uns anys i que ens ha donat tants bons fruits. Fer una cosa diferent no tindria sentit”, afirma el director general del Cornellà, que està buscant un timoner després de la marxa de Jordi Roger i també té molt delimitat el perfil que busca: “Ha de ser un entrenador que tingui ganes, sigui ambiciós, conegui bé la categoria i s’adapti a la nostra forma de treballar, perquè aquí ja tenim un equip i un cos tècnic que ha fet les coses molt bé i que continuarà amb nosaltres.”

Més enllà de mantenir el bloc, a Manzano li tocarà reforçar-lo amb futbolistes de nivell si vol fer aquest salt qualitatiu. En aquest aspecte, el dirigent verd està content “perquè els resultats i la forma com s’han fet les coses els últims anys fan que ara el Cornellà sigui un projecte atractiu”, si bé assenyala un hàndicap important: “El nostre camp fa que molts futbolistes prefereixin decantar-se per altres projectes que ofereixen un bon estadi i una infraestructura millor.” De moviments, en tot cas, se n’han confirmat pocs, més enllà de la renovació del jugador emblema del club, Pep Caballé, i de la no continuïtat de Sergio Cortés. “Les decisions s’han de prendre sense pressa ni precipitacions, i encara és aviat perquè el play-off no ha acabat”, conclou Manzano.

LES FRASES

Volem mantenir el projecte que vam començar fa uns anys i que ens ha donat bons fruits. Fer una cosa diferent no tindria sentit
El nostre pròxim entrenador serà algú amb ambició, que conegui la categoria i s’adapti a la nostra forma de treballar
Andrés Manzano
director general del cornellà

Inversors sí, mantenint l’estructura

Un dels aspectes clau per configurar projectes ambiciosos és tenir finançament. En aquesta línia, Andrés Manzano treballa per aconseguir inversors per al seu projecte, tot i que ho fa des d’un prisma peculiar. “Forma part de la meva feina buscar algú que ens pugui fer més forts, sempre que no ens toqui la gestió ni canviï la idiosincràsia del club”, diu el director general del Cornellà, que hi afegeix: “Jo tinc clar que el projecte el lidero jo i tota la gent que tinc al darrere, que és mot vàlida. Estem sent molt curosos, si ve algú pretenent que canviï el president o el coordinador del futbol de base, no ens posarem d’acord.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)