2a divisió FEF

Leon, involucrat en un accident

2a divisió B. El davanter del Cornellà Leon de Kogel està hospitalitzat al seu país, Holanda, després de ser traslladat des de Malta, on va patir un accident de cotxe greu

El davanter del Cornellà Leon de Kogel es recupera a Holanda d’un accident greu de cotxe que va tenir a Malta mentre feia vacances. Leon va ser traslladat a Utrecht després de patir l’accident i s’haurà d’operar diversos cops els pròxims dies, amb un pronòstic estable. La policia de Malta encara investiga quins van ser els motius de l’accident i la sola cosa que n’ha transcendit, segons fonts policials recollides per la premsa holandesa, és que l’accident va ser de gran gravetat i que la seva vida va córrer perill.

Leon de Kogel va arribar al Cornellà a mitjan temporada passada i va signar un contracte que s’acabarà el 30 de juny del 2019. El futbolista, que arribava amb molt bon cartell de la segona divisió holandesa, on havia jugat amb el Go Ahead Eagles i l’Almere City, entre d’altres, després d’haver-se format a les categories inferiors de l’Utrecht, va decidir provar una aventura fora del seu país, a Cornellà. A les ordres de Jordi Roger va tenir un protagonisme que es va anar diluint, amb 839 minuts repartits en tretze partits i dos gols marcats (contra els filials del Vila-real i el València).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)