Territorial

Un grup per estar contents

1a catalana. En la proposta de grups de la FCF que es votarà avui, els equips de la demarcació s’estalvien els pesos pesants i s’enfrontaran a sis equips procedents de segona catalana

En l’assemblea de la FCF que es farà avui a Cervera es votarà si s’aprova la proposta definitiva dels dos grups de primera catalana que la federació va presentar ahir. Com sempre, els set equips de la demarcació gironina –el Banyoles, el Farners, el Girona C, la Jonquera, el Llagostera B, el Lloret i el Palamós– han quedat enquadrats en el grup 1. Si avui s’acaba aprovant la proposta que hi ha sobre la taula, la lògica diu que els equips gironins en sortiran força beneficiats, ja que respecte a aquesta última temporada passarien al grup 2 equips que aspiren a l’ascens com el Manresa o la Muntanyesa –van acabar classificats en segon i en cinquè lloc, respectivament.

Un altre factor és que el grup 1 experimentarà un canvi radical, ja que només deu equips es mantenen respecte a la temporada 2017/18 i n’ arribaran vuit de nous. D’aquests vuit equips nous, dos han perdut la categoria a tercera –el Vilassar de Mar i el Palamós–, mentre que els altres sis han aconseguit en les últimes setmanes l’ascens des de segona catalana –l’Argentona, que va eliminar el Bescanó; la Guineueta i el Sabadell Nord, que jugaran per primer cop en la seva història en la categoria, i el Girona C, el Tona i el Rubí, que tornen a primera catalana després d’haver perdut la categoria el curs 2016/17.

1. Argentona
(puja de 2a catalana)
2. BANYOLES
3. Can Vidalet
4. Guineueta
(puja de 2a catalana)
5. FARNERS
6. GIRONA C
(puja de 2a catalana)
7. LA JONQUERA
8. LLAGOSTERA B
9. LLORET
10. Manlleu
11. PALAMÓS
(baixa de 3a)
12. Rubí
(puja de 2a catalana)
13. Sabadell Nord
(puja de 2a catalana)
14. Sant Joan Montcada
15. Sant Cugat
16. Tona
(puja de 2a catalana)
17. Vic
18. Vilassar de Mar
(baixa de 3a)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)