2a divisió FEF

Calderé, candidat favorit a entrenar el Badalona

2a divisió B. El tècnic de Vila-rodona té molts números d’agafar les regnes del club escapulat, al qual ja va dirigir del 2002 al 2005

Un cop aprovada la conversió del Badalona en SAE, l’entitat s’ha posat a treballar en el projecte esportiu de la pròxima temporada i la gran prioritat és tancar l’entrenador que comandi el primer equip. El club ja fa setmanes que preveu diferents opcions i la més ben situada és la de Ramon Maria Calderé, que podria concretar-se pròximament. L’entrenador de Vila-rodona, que ja va dirigir el Badalona del 2002 al 2005 –va pujar l’equip a segona B i va guanyar una copa Federació–, veu de molt bon ull la proposta de tornar-hi tretze anys després. Caldrà, això sí, que es concerti una operació per a la qual el club té alternatives: sobre la taula hi ha noms com ara Juanma Pons, Gabri Garcia i Dani Poyatos. Tancar l’inquilí de la banqueta és un dels aspectes importants, però això no significa que el Badalona no estigui treballant en altres fronts, com ara la configuració de la plantilla del pròxim curs. De fet, que continuïn alguns dels puntals de la darrera temporada es considera prioritari i els pròxims dies es podria segellar la renovació de tres futbolistes clau: Robusté, Moyano i Maestre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)