Girona

La Vinya, el nou centre d’entrenament del Girona

Girona. Aquest matí s’ha presentat el complex esportiu, format per dos camps d’entrenament i un addicional, on treballarà l’equip d’Eusebio

El Girona FC ha presentat avui el centre d’entrenament La Vinya, una nova instal·lació per al primer equip gironí. El complex el formen dos camps d’entrenament i un addicional, annex al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella. Les noves instal·lacions ocupen una superfície de 20.000 m2 i es troben a l’àrea de Vilobí.

Els dos nous camps d’entrenament - un de 110x72m., de gespa híbrida, i un altre de 160x72m. de gespa natural – i l’addicional annex s’afegeixen a les de Riudarenes, que utilitza actualment el Peralada-Girona B. A més dels dos camps d’entrenament, la nova infraestructura esportiva compta amb tres àrees, una amb vestidors, oficines i despatxos, una àrea per a fisioterapeutes i metges i un gimnàs.

La inauguració del nou complex ha comptat amb la presència d’una àmplia representació del club, encapçalada pel president Delfí Geli, el director general Ignasi Mas-Bagà, així com el director esportiu Quique Cárcel i l’entrenador Eusebio Sacristán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)