3a divisió FEF

Risueño: “Tenim la millor plantilla”

3a divisió. Amb l’equip ja gairebé definit, el director esportiu de l’Hospitalet es mostra orgullós de la feina feta. “Crec que tenim millor conjunt que el darrer any a segona B”, diu Jonathan Risueño, que encara ha de fitxar un porter i un central

Amb les plantilles de la majoria d’equips que formaran aquest curs que ve la tercera divisió ja més o menys perfilades, el director esportiu de l’Hospitalet, Jonathan Risueño, es va mostrar il·lusionat amb la feina efectuada aquest estiu. “Veient la resta d’equips, sincerament crec que no hi ha ningú amb millor plantilla que la nostra”, va dir Risueño en la presentació de l’internacional veneçolà Gabriel Cichero, el gran fitxatge de l’estiu al conjunt de la franja. “Veig la Pobla de Mafumet i el Reus B com dos equips que van de tapats però que tenen molta qualitat. Lluitaran per jugar la promoció i fins i tot per la lliga, però pel que fa a la resta de favorits no em canvio per cap plantilla”, hi va afegir el màxim responsable esportiu de l’Hospitalet, que serà la tercera temporada que és al club. “Crec que tenim millor plantilla que el darrer any a segona B. Cada any l’anem millorant una mica més”, va dir.

Un porter i un central

Amb vint jugadors ja a la plantilla, tot i que dos d’ells –Àlex Sala i Dani Jodar– tindran fitxa encara del juvenil, els del Barcelonès només necessiten un porter i un central per tancar l’equip. A partir d’aquí, esperaran alguna oportunitat per si es pot millorar l’equip amb alguna incorporació més. “Veurem què ofereix el mercat i ho valorarem”, va reconèixer Risueño.

Porters
Aliaga
Defenses
Dani Fernández, Rodri, Diego Martínez, Gabriel Cichero, Eudald i Dani Jodar
Migcampistes
David Garcia, Àlex Sala, Cristian Gómez, Javi Lara, Canario, Christian Alfonso, Velillas, David Jiménez i Javi López
Davanters
Cheikh, Salinas, Ton Ripoll i Kevin Díaz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)