Territorial

Cassà aposta pel femení

Futbol femení. El municipi gironí tornarà a tenir un equip sènior femení vuit anys després, una plantilla que competirà a segona divisió catalana i que ja té 23 jugadores confirmades

Cassà de la Selva tornarà a tenir un equip sènior femení vuit anys després, i és que la UD Cassà ha impulsat un nou projecte que competirà en la segona divisió catalana femenina i que ja té 23 jugadores confirmades. Es tracta d’un bloc que ha recollit jugadores de la demarcació que, en molts casos, només podien entrenar-se o havien d’anar a jugar massa lluny de casa.

Ara el pròxim pas serà confirmar l’entrenador o entrenadora de l’equip –el club ja està en converses des de fa dies–, que compartirà tota l’estructura que ja té el futbol masculí (el sènior competeix a segona catalana).

A més, aquest curs que ve la UD Cassà tindrà quatre equips femenins de futbol de base, dos de categoria benjamina i alevina i dos més d’infantil.

“Amb aquest equip sènior volem potenciar el futbol femení, que puguin venir jugadores dels voltants a jugar i també poder donar més oportunitats a les joves jugadores que pugen del nostre futbol formatiu”, explica el director esportiu del club, Joaquim Boadas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)