2a divisió FEF

El Sants s’imposa en un grup igualat

Torneig d’Històrics. Els de Tito Lossio en van fer prou marcant més gols que els seus rivals després que la jornada acabés amb tres empats

CORNELLÀ 0 HORTA 0

CORNELLÀ:Ramon, Pere, Ignasi, Marc, David Goldar, Fall, Jude, Pep, Kilian, Sergio Gómez i Jaume.HORTA:Sergio, Guillem, Javi Iglesias, Carlos Bilbert, Aleix (Izan, 21’), Galeano (Max Llovera, 31’), Nahuel, Marc Rio, Nolla, Castillo i Vives.ÀRBITRE:Garcia Muñoz.T.G.:a Pere, del Cornellà; i a Nolla, de l’Horta.

CORNELLÀ 1 SANTS 1

CORNELLÀ:Uri, David Goldar (Manu Torres, 20’), Kilian (Jaume, 20’), Pol, Ricard, Machuca, Agus Medina, Alejandro, Miguel, Eloy Gila i Héctor Camps.SANTS:Nacho, Alberto (Picolo, 24’), Abde, Gala, Fabregat, Juli, Crivi, Brian, David Cura, Mario Cantí i Gaudioso.GOLS:0-1 (34’)’ Mario. 1-1 (43’) Miguel.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:a Hèctor Camps i Ricard, del Cornellà; i a Juli, Crivi i Mario Canti, del Sants.

HORTA 1 SANTS 1

HORTA:Santaló, Guillem, Javi Iglesias, Genís, Max Llovera, Pablo, Domi, Izan, Carlos Gisbert, Adri Lledó i Aleix.SANTS:Yamandú, Monfort, Toshi, Alberto, Picolo, Aleix, Chicho, Forcadell, Navarro, Guille i Sumarroca.GOLS:1-0 (19’) Sergio Navarro. 1-1 (22’) Adri Lledó, de penal.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:cap.

El Sants és el primer semifinalista del torneig després de superar el Cornellà i l’Horta pel criteri de desempat de gols marcats. En un grup amb màxima igualtat, els de Lossio en van fer prou empatant els seus dos partits amb gols després que els seus rivals no veiessin porteria en el duel entre tots dos.

El torneig va començar animat amb un derbi entre el Sants i l’Horta que aquest any coincidiran a tercera i que es van tornar a veure les cares després del polèmic partit de la impugnació. Ja en el 4’, Yamandú va haver d’intervenir davant un xut de Domi; mentre que, en l’altra àrea, Sergio Navarro es va mostrar hiperactiu. I, de tant insistir, finalment el golejador dels blanc-i-verds va obrir la llauna (19’)’. L’alegria, però, li va durar ben poc, al Sants, i, just després, Adri Lledó va fer, de penal, l’1-1 definitiu.

Obligat a guanyar després de perdre en els penals, l’Horta es va trobar en el segon partit un Cornellà superior, que es va mostrar més incisiu. De fet, si el marcador no es va moure va ser perquè el pal va evitar el gol verd per partida doble: primer en un xut de falta de Jaume (15’) i a les acaballes amb una rematada de cap de David Goldar (40’). La rèplica va arribar en l’últim instant amb un potent xut d’Izan, però Ramon va deixar el duel sense gols.

Amb tot igualat, però amb l’Horta eliminat, el Sants i el Cornellà se la van jugar en un duel que va començar amb un ritme més aviat baix. Els de Xavi Calm acumulaven el tercer dia consecutiu amb partit amistós i els barcelonins ho van aprofitar per avançar-se per mitjà de Mario Cantí (34’) en una de les poques arribades en aquests 45 minuts. El gol de l’empat de Miguel, al final, va ser insuficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)