Territorial

Andreu Subies deixa la federació catalana per anar a l’espanyola

Futbol. Joan Soteras serà el nou president fins a la celebració de les noves eleccions, a les quals es presentarà com a candida

Andreu Subies ha fet oficial la seva marxa de la federació catalana de futbol (FCF), de la qual n’era president des del mes de març de 2011, per incorporar-se a “nous projectes” de la federació espanyola de futbol (RFEF), segons s’explica en la nota publicada al web de l’ens federatiu català. “Després d’haver-se celebrat l’assemblea de l’RFEF, el passat 24 de juliol, en la qual es van aprovar canvis en els estatuts pel que fa a la vicepresidència econòmica, he decidit incorporar-me a nous projectes de l’RFEF”, diu Subies. “Avui tenim una federació molt forta i amb un gran futur (…). Sense l’esforç de la junta directiva, clubs, presidents i (...) tots els federats, les seves famílies i tota l’estructura de l’FCF, hagués estat impensable tenir la unió actual del futbol català”, ha comentat també.

Andreu Subies ha anunciat que serà Joan Soteras qui assumirà el càrrec de president. Soteras ha demanat als seus companys de junta la necessitat de convocar eleccions per tal de tenir un president escollit a finals de setembre. Al mateix temps ha manifestat la seva voluntat de presentar-se com a candidat per liderar un nou projecte conjuntament amb tots el companys de junta directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció