2a divisió FEF

L’amfitrió tampoc falla

Torneig d’Històrics. El Martinenc completa el quadre de les semifinals en imposar-se a la Muntanyesa en el primer partit i empatar contra l’Hospitalet en el darrer. El Sant Andreu, el rival

MARTINENC 1 MUNTANYESA 0

MARTINENC:Buetas; Kilian, Villegas, Ariel, David López; Edgar, Marçal, Cristian; Javi Sánchez, Felius i Rovira.MUNTANYESA:Víctor; Santos, Murillo, Eric, Porqueras; Óscar, Omar, Ricky, Charly; Pedro García i Lamin.GOLS:1-0 (13’) Marçal Lladó.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Felius, David López i Edgar, del Martinenc; i Óscar i Pedro de la Munta.

l’hospitalet 0 muntanyesa 0

L’HOSPITALET:Aliaga; Jodar (Eudald, 20’), Juste, Gabriel, Alex; Kevin, Diego, Sala; David Jiménez, Javi López i Javi Lara.MUNTANYESA:Ayoub; Jaime, Murillo (Patxi, 24’), Rodri (Ricky, 24’), Aleix; Jaime Fuentes, Ion, Caballero; Bauli, Badre i Manu.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.

martinenc 1 l’hospitalet 1

MARTINENC:Juanmi; Peque, David López (Villegas, 26’), Grimau, Sosa; Edgar (Gonzalo, 26’), Rovira (Ariel, 26’), Jandro; Joel, Roland i Joel Sánchez.L’HOSPITALET:Aliaga; Rodri, David, Canario, Manzano (Juste, 30’), Velillas, Alfonso, Ton, Cheikh, Eudald i Arnau.GOLS:1-0 (13’) Roland. 1-1 (39’) Ripoll.ÀRBITRE:Esso Castellet.T.G.:Rodri, de l’Hospitalet

El jugador local Marçal Lladó va ser l’heroi de la jornada d’ahir perquè una diana seva va ser la que va propiciar la victòria del Martinenc contra la Muntanyesa i que els amfitrions acabessin avançant a les semifinals. El quadre ja ha quedat definit amb els xocs entre el Sants i el Badalona i el Sant Andreu contra el Martinenc. Avui hi haurà jornada de descans i l’activitat es reprendrà demà amb partits a 90 minuts (17 h i 19 h, respectivament).

En un lliure directe, ben executat però amb dosi de fortuna ja que va picar en el pal, l’esquena del porter i va entrar, el Martinenc es va endur el triomf en el primer partit. El gol de Marçal Lladó va aplanar el camí per a l’equip de Miguel López que es va dedicar a contemporitzar fins al final dels 45 minuts de l’enfrontament. Tot i això, Èric va tenir la millor oportunitat i va poder empatar, però la seva rematada va sortir desviada i el marcador ja no es va moure més.

En el segon enfrontament la igualtat va regnar entre un dels favorits, l’Hospi, i un equip de la primera catalana, la Muntanyesa. Bàsicament gràcies a l’actuació del porter Ayoub, que va estar especialment lluït en una doble oportunitat de l’Hospitalet i molt atent en diversos blocatges i faltes laterals. Els de Xevi Molist, com és habitual, van portar la iniciativa del joc però el seu joc ofensiu no va ser del tot fluid.

Roland, decisiu

L’Hospitalet havia de guanyar el partit per obtenir la classificació però va topar amb el seu propi desencert. Canario, Velillas i Cheikh van inaugurar el capítol d’ocasions sense que cap dels tres pogués encertar la porteria del rival. El Martinenc no es va quedar de braços plegats i va reaccionar per mitjà de Rovira que va anotar un gol anul·lat per l’àrbitre. Poc després, ara sí, Jandro va assistir Roland Garros perquè l’home decisiu de l’ascens el curs passat anotés. Ripoll va posar la igualada aprofitant un rebot però l’Hospi no va ser a temps de la reacció completa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)