Un gran Girona derrota el Tottenham en el Costa Brava (4-1)

El conjunt gironí remunta el gol inicial de Lucas Moura amb dianes de Choco Lozano, Juanpe, Portu i Aleix Garcia a Montilivi

El Girona s’ha endut la 42ena edició del trofeu Costa Brava després d’un gran partit a Montilivi en el qual l’equip dirigit per Eusebio Sacristán ha anat de menys a més i ha remuntat el gol inicial del Tottenham (Lucas Moura en el 12’) amb dianes de Choco Lozano, Juanpe, Portu i Aleix Garcia (4-1).

En la primera part el Tottenham s’ha avançat ben aviat amb un gran gol de falta de Lucas Moura als dotze minuts de joc, una diana que el Girona, que abans ja havia tingut dues bones ocasions de Choco Lozano i Timor –pilota al pal en una falta–, ha neutralitzat poc després amb un gol de cap de Juanpe (21’). I només deu minuts més tard, Choco, altra vegada a passada de Portu, donava avantatge als d’Eusebio en el marcador.

Ja en la segona meitat el Girona ha ampliat distàncies amb el 3-1, altra vegada obra de Portu (52’), ahir de llarg el millor jugador del Girona. El conjunt gironí no n’ha tingut prou i, al cap de poc, Aleix Garcia ha transformat el definitiu 4-1 després d’aprofitar un pal previ del mateix Portu (61’). Una autèntica festa a Montilivi.