3a divisió FEF

El Vilafranca passa amb un gol en pròpia porta afortunat

Copa Catalunya. El degà penedesenc elimina l’Hospitalet per un gol en pròpia porteria. Els riberencs van ser més actius en el primer temps però no van aconseguir batre Miguel Ramos

VILAFRANCA 1 L’HOSPITALET 0

VILAFRANCA:Miguel Ramos; Oscar Sierra, Ignacio (Calvo, 80’), Boira, Oribe (Josep Díez, 84’), Riki (Escamilla, 68’, Pol Via, 89’)), Luca, Vadillo, Via (Guti, 90’), Braima (Escofet, 66’) i Pelegrín.L’HOSPITALET:Aliaga; Juste, Gabriel Cichero (Kevin, 82’), David Garcia (Sala, 37’), Cristian Gómez (Javi Lara, 70’), Canario, Diego, David Jiménez (Arnau, 78’), Javi López (Ton Ripoll, 56’), Cheikh i Eudald.GOLS:1-0 (71’) Eudald, en pròpia porta.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:als locals Oribe i Pelegrín; als visitants Cheikh, Cristian Gómez i Diego.

El Lleida ja coneix el rival de la tercera ronda de la copa Catalunya del proper cap de setmana. Haurà de viatjar a Vilafranca perquè ahir el degà penedesenc va mostrar bones sensacions i va guanyar un xoc força anivellat contra l’Hospitalet. El duel entre dos dels gallets de la propera temporada a la tercera divisió es va resoldre per un gol de fortuna en una jugada de pilota aturada en què Eudald Vergés es va introduir la pilota a la seva pròpia porteria.

Els riberencs van ser millors en el primer temps i van tenir diverses oportunitats. Una molt bona jugada col·lectiva va culminar en un xut de Javi López que va sortir massa creuat. La resposta del Vilafranca va ser immediata però Aliaga va intervenir en una doble ocasió protagonitzada per Oribe.

A partir d’aquí, el partit es va anivellar molt més, amb l’Hospi manejant la pilota i el Vilafranca tapant bé els espais fins que Oribe va executar una falta lateral que va desembocar en el gol de la victòria. Aquí, l’Hospi va intentar prémer l’accelerador però el físic no donava per tant: entre els canvis i el bon to defensiu del rival no va haver-hi cap escletxa per batre el sentinella local. Només el defensa Sergio Juste en el temps afegit va poder empatar el partit i enviar-lo a la tanda de penals, però el porter Miguel Ramos va salvar en la mateixa línia de gol la seva rematada.

Abans-d’ahir
Ascó-Lleida
(8) 1-2 Peke (penal) / Juanto i Almagro
FE Grama-Horta
(3) 0-1 Nolla
Terrassa-Cornellà
(6) 2-1 Goldar (pròpia porta), Carreón / Pere, de penal
Ahir
Vilafranca-l’Hospi
(7) 1-0 Eudald (pròpia porta).
Dimecres
St. Andreu-Cerdanyola
(4) 20 h
Sants-Espanyol B
(5) 20 h
Granollers-Badalona
(1) 19.30 h
3a eliminatòria (11 i 12 d’agost)
El guanyador 1 queda exempt
Horta - Guanyador 4
Guanyador 5 - Terrassa
Vilafranca - Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)