3a divisió FEF

Continuen en la pretemporada

Avorrit. Empat poc lluït a l’Olímpic entre dos aspirants a l’ascens encara mancats de ritme de competició

TERRASSA 0 L’HOSPITALET 0

TERRASSA:Ortega; Pallàs, Yayá, Savall, Guti (Valls, 55’); Imaz, Guzmán, Coro; Daisuke (Toledo, 62’), Clotet i Arranz.L’HOSPITALET:Aliaga, Juste, Gabriel, Gómez (Miquel Ripoll, 65’), Canario (Diego Martínez 65’), Ton Ripoll, David Jiménez (Cristian Alfonso, 75’), Cheikh Saad, Eudal, Dani Fernández i Javi Lara.GOLS:cap.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:Als visitants Canario, Sergio Juste, Aliaga.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a l’estadi Olímpic de Terrassa.

El Terrassa i l’Hospitalet van confirmar que encara estan lluny del ritme competitiu de plena temporada. En un partit digne de finals d’estiu, amb ritme apagat i joc espès, dos dels aspirants a l’ascens van firmar un empat sense gols ni ocasions clares. Un xoc de forces entre dos equips tan similars que van acabar anul·lant-se. L’estrena del Terrassa a l’Olímpic coincidia amb la de l’Hospitalet, que després de descansar en la primera jornada va sumar el primer punt.

En un partit amb més cartell que futbol, Toni Ripoll va fabricar la primera oportunitat per als homes de Xavi Molist, però el seu xut, després d’un bon moviment d’esquenes, va anar a fora vorejant el pal. El Terrassa ho va tornar a intentar durant el primer temps, però sense gaire més encert; Imaz, acabant un contraatac, i Clotet, provant els reflexos d’Aliaga, van ser els qui més es van acostar al gol. L’exjugador de l’Hospitalet va tenir l’ocasió més clara del partit a l’hora de joc, però no va trobar porteria.

Després de la represa, la lesió muscular de Guti no va frenar l’empenta d’un Terrassa que va intentar fer un pas endavant però que no va saber desfer la solidesa de l’entramat defensiu de l’Hospitalet, que semblava que donava per bo l’empat en la seva estrena en un camp complicat. Coro va estavellar una falta al travesser, en un tram final que va embolicar-se per diverses faltes entre tots dos equips que van frenar encara més el joc, però va ser un avís insuficient per trencar la monotonia i la solidesa de les defenses, que van manar en un partit que tots dos conjunts només recordaran pel punt obtingut, més valuós per als equips que per a les seves aficions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)