2a divisió A

El Reus, pendent de l’arribada d’inversors

2a divisió A. El club espera segellar un acord que permeti disposar de la liquiditat necessària per inscriure els vuit jugadors pendents d’inscripció

Demà és la data límit perquè el Reus solucioni els problemes que té amb el sostre salarial que imposa la Lliga i, tot i que l’ambient que s’ha respirat els darrers dies al vestidor de l’estadi municipal ha estat de pessimisme, tot plegat es podria solucionar avui mateix. Aquest és el missatge que es va voler transmetre ahir a una plantilla que viu amb molta preocupació la situació. Bona part dels jugadors pendents d’inscripció, de fet, ja estaven preparant la seva sortida davant la incertesa i la immediatesa de la fi del mercat de fitxatges. El màxim accionista del Reus, Joan Oliver, està treballant per tancar un acord amb un grup inversor perquè aquest aporti la injecció econòmica necessària perquè la Lliga aprovi el sostre salarial que s’ha marcat el club, i aquest pacte es podria anunciar en les pròximes hores.

Si finalment les negociacions que ha engegat el propietari del Reus arriben a bon port, els nous inversors aporten el capital necessari i la Lliga dona el vistiplau al sostre salarial que havia previst el club per a aquesta temporada, el Reus podrà tramitar les inscripcions de Vítor, Dejan Lekic, Karim Yoda, Jesús Olmo, Shaq Moore, Tito, Miguel Linares i també Isaac Cuenca, l’alta del qual no s’ha anunciat perquè s’estava pendent que el problema se solucionés.

El potencial del bloc, en joc

Si el Reus aconsegueix inscriure els vuit futbolistes que té esperant, el tècnic, Xavi Bartolo, veurà com la plantilla fa un salt qualitatiu molt important. De fet, el mateix entrenador va remarcar, després de l’empat de dissabte contra el Saragossa, la importància que tenien els jugadors que estaven pendents d’inscriure’s, i va deixar molt clar que si el club solucionava la situació hi hauria un gran salt qualitatiu respecte a les dues primeres temporades a segona A. I és que els futbolistes que estan pendents que la situació es desencalli són precisament els cridats a marcar la diferència, sobretot en la parcel·la ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)