Territorial

Carrillo passa a l’acció

Eleccions a la FCF. El dirigent del Gavà oficialitza la seva precandidatura, denuncia que li han posat traves i es mostra molt crític amb la gestió, sobretot econòmica, de la directiva de Subies

El calendari electoral dels pròxims comicis a la presidència de la FCF establia el dia d’ahir com el primer en què es podien presentar candidatures i, més enllà de la del candidat continuista, Joan Soteras, dues persones més van anunciar la seva intenció de presentar-se a les eleccions: el dirigent del Gavà Iván Carrillo, que ja fa uns dies que va mostrar la seva voluntat de presentar-s’hi, i l’exàrbitre Antonio Torres. Això sí, si volen ser candidats a les eleccions de l’1 d’octubre, hauran d’assolir dimecres que ve la xifra de 131 avals entre els 1.209 clubs que hi ha en el cens.

Iván Carrillo, precisament, va criticar la manca de temps per recollir suports i el fet que hi hagi un dia festiu –l’11 de setembre– pel mig. “Aquest procés electoral és el propi d’una república bananera”, va dir el dirigent del Gavà, que va mostrar el seu malestar perquè en l’assemblea de Calafell no havia pogut parlar per denunciar el calendari electoral, ja que encara no està inscrit com a president del club blaugrana. Carrillo, d’altra banda, va explicar que en el seu equip hi ha Santi Salvat, que havia estat precandidat a la presidència del Barça, i que també està integrant presidents i jugadors.

L’empresari va dir que “molts clubs no s’atreveixen a oferir el seu suport per por” i va criticar durament la gestió actual de la FCF. “En els últims mesos he vist que a la federació hi passen coses injustes i fora de lloc”, va afirmar el precandidat, que critica una fiscalització exagerada durant el mandat de Subies: “La FCF s’ha convertit en una màquina de cobrar, cobrar i cobrar. Això cal denunciar-ho i tombar-ho.”

Tercera precandidatura

Més enllà d’Iván Carrillo, ahir també va haver-hi la presentació de la precandidatura de l’exàrbitre Antonio Torres, que va anunciar la seva intenció de concórrer als comicis. Val a dir, això sí, que d’entrada els ha impugnat al Tribunal Català de l’Esport per “la desigualtat de condicions entre les candidatures –pel suport explícit de Subies a la candidatura de Soteras–” i perquè considera que en la convocatòria s’han vulnerat aspectes formals.

LES FRASES

M’he presentat perquè en els últims mesos, des que estic al Gavà, he vist que a la federació hi passen coses injustes i fora de lloc
La FCF s’ha convertit en una màquina de cobrar, cobrar i cobrar. Això cal tombar-ho
Iván Carrillo
PRECANDIDAT A LA PRESIDÈNCIA DE LA FCF

Antonio Torres, tercer precandidat

Més enllà d’Iván Carrillo, ahir també va haver-hi la presentació de la precandidatura de l’exàrbitre Antonio Torres, que va anunciar la seva intenció de concórrer als comicis. Val a dir, això sí, que d’entrada els ha impugnat al Tribunal Català de l’Esport per “la desigualtat de condicions entre les candidatures –pel suport explícit de Subies a la candidatura de Soteras–” i perquè considera que en la convocatòria s’han vulnerat aspectes formals. Torres també es va mostrar molt crític amb com s’està duent a terme el procés electoral: “Això és una trampa. De net, res de res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)