Territorial

El Sant Pere s’estrena a segona

2a divisió femenina Les empordaneses debutaran en una nova categoria davant d’un dels equips més forts del grup, l’AEM

Ha arribat el dia de l’estrena del Sant Pere a segona divisió femenina. Les empordaneses, que seran les úniques representants gironines, debutaran demà, diumenge, a la tarda contra l’AEM (16 h) i ja tenen ganes que l’esfèrica comenci a rodar. “És un repte per a nosaltres. Estem defensant la demarcació de Girona i tenim molta il·lusió. Veig les jugadors amb els ulls brillants i amb ganes de competir de seguida”, explica l’entrenador, Joan Pont, que comenta que l’equip encara està en fase de preparació: “No arribem al cent per cent. Moltes jugadores treballen i no han pogut venir a la pretemporada, però de mica en mica agafarem la forma. La pretemporada comença ara perquè ja hi són totes.”

Les jugadores de Joan Pont s’enfrontaran a un dels equips més forts del grup. “És un dels millors rivals de la categoria, li agrada tenir la pilota, com a nosaltres, i juga molt bé a futbol. Haurem de fer una bona pressió per poder recuperar la pilota després de les pèrdues. Si ens volen guanyar hauran de lluitar moltíssim”, analitza el tècnic, que disposarà de tota la seva plantilla excepte Laura Gasull i Anaïs.

LA PRÈVIA

És un repte per a nosaltres. Tenim molta il·lusió. Veig les jugadores amb els ulls brillants i amb ganes de competir de seguida
L’AEM és un dels millors equips de la categoria. Li agrada tenir la pilota i jugar bé a futbol
Joan Pont
entrenador del sant pere
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)