Territorial

El Llagostera B acaba golejat

1a catalana. Tot i avançar-se, els de Jaspe no van poder fer res contra el Vic

vic 4 llagostera b 1

VIC:Reig, Robert (Armengou, 68’), Giggi (Eloi Blanes, 83’), Gerard (Abraham, 89’), Caballé (Ferran, 74’), Hèctor, Roca, Peque, Espina, Almendros i Max Morell (Sureda, 83’).LLAGOSTERA B:Sebby, Juan Cruz (Martí, 46’), Christian, Mario, Parra (Kanté, 54’), Cobos, Abel, Blanco, Marc Crespo (Roger, 54’), Kamal (Felipe, 74’) i Marçal (Lloren´, 62’).GOLS:0.1 (2’) Kamal. 1-1 (7’) Max Morell. 2-1 (17’) Roca. 3-1 (30’) Max Morell. 4-1 (34’) Caballé.ÀRBITRE:Manrique Tomás.T.G.:als locals Max Morell, Gerard i Giggi; i als visitants Parra, Juan Cruz, Crespo i Abel.

El Llagostera B no ha començat gens bé la temporada, i és que ahir al camp del Vic va tornar a perdre tot i començar molt bé i avançar-se en el marcador. A més, la superioritat dels osonencs va ser absoluta durant tot el partit i el 4-1 va ser un resultat just.

Tot just s’havien jugat dos minuts quan Kamal va fer el 0-1, però va ser només una il·lusió perquè Max Morell va empatar el partit cinc minuts després desprès de combinar amb Roca i Caballé. L’empat va deixar glaçat el filial blaugrana, que abans de la mitja hora va encaixar dos gols més obra de Roca i Max Morell. Per si els visitants no havien deixat escapar totes les opcions d’obtenir un bon resultat, Caballé va fer el definitiu 4-1 en el 34’ després d’una assistència de Roca.

En la represa Almendros va estar a punt de fer el cinquè dels locals, però després el ritme del partit va baixar i no va passar gaire res fins al xiulet final, amb l’excepció d’un gol anul·lat per fora de joc al Llagostera B.