Territorial

Sense sort en el debut

2a divisió femenina. Una errada defensiva priva el Sant Pere Pescador de poder puntuar en el primer partit de la seva història en la categoria

sant pere p. 0 AEM 1

SANT PERE PESCADOR:Marina, Cynthia, Trini, Alba, Anna, Sílvia, Tais, Rey, Blanca, Poyato i Jenni.AEM:Subies, Vernet, Laia (Cuadras, 68’), Iris, Nadia, Sola, Sonia (Vesela, 87’), Cristina (Lidia, 73’), Júlia, Paula i Natàlia (Georgina, 89’).GOLS:0-1 (25’) NatáliaÀRBITRE:Couso Cuadrado-Coral.T.G.:a la local Alba; i a les visitants Laia, Paula, Lidia i Sonia.PÚBLIC:Unes 200 persones.

Tot i no veure’s superat en cap moment del partit, el Sant Pere Pescador no va poder sumar en l’estrena a 2a divisió contra l’AEM lleidatà. En un duel molt equilibrat des de l’inici, les noies de Joan Pont van sortir motivades i van tenir la primera ocasió a les botes d’Anna. Passat l’equador del primer temps, la primera errada defensiva de les empordaneses va ser castigada per Natàlia, que es va escapar per la banda dreta i va resoldre amb un xut creuat que va suposar el 0-1. La reacció del Sant Pere no es va fer esperar i ja abans del descans Blanca i Poyato van disposar de dues bones ocasions per empatar.

Després de la represa, l’AEM es va tancar al seu terreny de joc esperant sortir al contraatac i, tot i tenir el domini total de la possessió, el Sant Pere no va tenir gaires ocasions. A còpia d’insistència en el tram final, Blanca va tenir la més clara del partit quan es va quedar completament sola davant la portera visitant, però la seva definició va sortir fora. L’AEM va acabar demanant l’hora però va aconseguir endur-se els tres punts contra un Sant Pere que es quedava amb un regust agredolç. Malgrat la derrota, el conjunt de Joan Pont va demostrar que està capacitat per competir contra qualsevol rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)