Territorial

Pachon dona tres punts d’or

Divisió d’honor juvenil. El Girona capgira el gol inicial del Nàstic amb dues dianes del davanter, que decideix el matx en el minut 90

girona 2 nàstic 1

GIRONA:Torra, Joel, Bas, Paco López, Víctor, Ivan (Pau Resta, 70’), Arnau Tortosa (Jandro, 56’), Pep Piany, Ilyas (Muñi, 56’), Duba (Eloi, 81’) i Àlex Pachón.NÀSTIC:Cheike, Cubells, Ferran, Álvaro, Roig, Barrozo (Burgos, 92’), Micó (Ximénez, 76’), Nin, Guillem, Guiu i Álvarez (Faysal, 60’).GOLS:0-1 (35’) Guiu. 1-1 (62’) Pachón. 2-1 (90’) Pachón.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:al local Muñi i al visitant Guiu.PÚBLIC:uns 250 espectadors.

El Girona va aconseguir ahir una injecció de moral gràcies a una victòria èpica en l’estrena dels juvenils al camp de Riudarenes, que de moment serveix per esvair els dubtes després de la derrota al camp del Lleida. Els d’Àlex Marsal van haver de suar de valent, i és que en un partit igualat el Nàstic es va situar al davant en la primera part, però després de la represa Pachón es va posar l’equip a l’esquena, va demostrar que té nivell per jugar amb el Peralada a segona B i va capgirar el resultat amb dos gols, l’últim en el minut 90, per fer embogir els gironins. Tot i la victòria, importantíssima per ajudar a créixer l’equip, va quedar clar que els gironins encara han de fer un pas endavant, sobretot al mig del camp, on la baixa de Jofre –està amb el Peralada– es nota en excés, per poder controlar els partits i ser un equip dominador.

El partit va començar amb bon ritme i arribades dels dos equips. Les més clares les va tenir el Girona, en dues accions en què Ilyas i Pachón es van quedar sols davant Cheike, que s’hi va lluir per evitar el gol –el porter va fer un partit brillant i desesperava per moments els d’Àlex Marsal–. La resposta dels tarragonins va ser contundent. En el minut 35 Guiu va rebre dins l’àrea i després d’una retallada exquisida va afusellar Torra i va marcar el 0-1.

Després de la represa el partit va ser més lleig. Els nervis d’uns i altres van provocar massa imprecisions i el cansament també es va notar. En aquest escenari en el minut 62 va aparèixer la visió de Pep Piany per assistir Pachón, que no va perdonar amb un xut potent dins l’àrea i va marcar el gol de l’empat. Després del gol, el guió el va decidir el Nàstic, que va fer la sensació d’estar més a prop del segon gol que els gironins en l’última mitja hora. Tot i això, en el minut 90 va tornar a aparèixer Pachón per rematar al primer pal un córner i donar la victòria i tres punts d’or al juvenil del Girona.

Aquesta victòria ens fa creure. Arriba perquè hem persistit i picat pedra fins a l’últim minut