Pitu rescata un punt per al Cerdanyola

Merescut. El conjunt de Toni Carrillo salva l’empat amb un gol 4 minuts abans del final

CERDANYOLA 1 TERRASSA 1

CERDANYOLA:Del Río, Álex Torres, Alberto, Arnau Tobella, Dani Martí, Rubèn (Roger, 76’), Albert López, Edgar Tejada, Cano, Javi López (Pitu, 62’) i De la Torre (Aliaga, 43’).TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Pallàs (Imaz, 53’), Guzmán, Cesc Cloret, Alex Fernádez, Serramitja (Nils Puchades, 80’), Daisuke (Arranz, 62’), Toledo, Yaya, Guillem Savall.GOLS:0-1 (71’) Toledo. 1-1 (86’) Pitu.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:als locals Dani Martí i Javi López; als visitants Pallàs, Guzmán, Toledo i Yaya del Terrassa.T.V.:al local Cano, per doble amonestació (90’).PÚBLIC:300 espectadors a Fontetes.COMENTARI:El Cerdanyola va poder salvar un punt contra el Terrassa, que es feia il·lusions després d’avançar-se a mitjan segon temps. El conjunt de Toni Carrillo va gaudir de bones ocasions durant el primer temps, inclòs un xut al travesser de Dani Martí. Però, en el segon temps, el protagonisme va ser per a l’equip vermell. Fernández va enviar una canonada a la fusta i en el minut 71’ Jonathan Toledo va rebre una pilota a dins de l’àrea i no va perdonar davant de Del Río. Al final, una falta magistral de Pitu, 4 minuts abans del final, va divuixar l’empat en el marcador.