El Granollers remunta i assalta les Grases

Capgirat. El Santfe s’avança, però una errada posa els vallesans en el partit

SANTFELIUENC 1 GRANOLLERS 2

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Juanjo Prior, Gerard Rovira, Kevin Sánchez (Adri García, 59’), Pol Reñé, David López, Sani Bello (Josele, 46’), Romo i Ferran Roca (Maldonado, 69’).GRANOLLERS:Álvaro, Guillem, Eric Pujol, Joel Cañaveras, Sergi Pastells (Capa, 81’), Oriol Molins, Kilian, Martí Soler (Xavi Civil, 63’), Riki, Pau Darbra (Raúl Torres, 73’) i Joan Inés.GOLS:1-0 (24’) Reñé. 1-1 (38’) Oriol Molins. 1-2 (70’) Xavi Civil.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Duran, David López, Ferran Roca, Maldonado i Prior; i als visitants Martí Soler, Pau Darbra i Oriol Molins.COMENTARI:El Granollers va guanyar per primera vegada el Santfeliuenc a les Grases a tercera divisió després de fer un bon partit. Els primers minuts van ser de domini visitant, però sense inquietar massa la porteria de Toni. Tanmateix, van ser els locals els que van obrir la llauna, amb un cop de cap de Pol Reñé (24’). El gol va fer mal al Granollers, però una manca d’entesa entre Toni i la defensa va permetre a Oriol Molins empatar abans del descans. Després de la represa, el Granollers va sortir amb les idees clares i va dominar amb suficiència. Així, en el 70, Xavi Civil va superar Toni en una jugada personal que va culminar amb un xut encreuat. Després, el Santfeliuenc va assetjar, amb bones ocasions però sense fortuna, la porteria d’Álvaro.