1a femenina

Complicacions per començar

UEFA Women’s Champions League. El Barça cau al camp d’un BIIK Kazygurt molt més efectiu i haurà de remuntar d’aquí a dues setmanes al Miniestadi per accedir als vuitens de final

BIIK Kazygurt 3 barça 1

BIIK KAZYGURT:Zheleznyak, Rosenquist, Gabella (Krassyukova, 79’) Kulmagambetova, Litvinenko, Mashkova, Myasnikova (Ikwapul, 45’), Ihezuo, Adule, Kravets i Korte.BARÇA:Paños, María León, Melanie, Gemma Gili, Andressa Alves (Claudia Pina, 46’), Alexia, Toni Duggan, Pereira, Bárbara, Bussaglia (Hamraoui, 54’) i Andonova (Aitana Bonmatí, 46’).GOLS:1-0 (45+6) Gabella. 2-0 (48’) Ikwaput. 3-0 (60’) Gabella. 3-1 (66’) Toni Duggan.ÀRBITRE:Zuzana Valentova.T.G.:A la local Ikwaput.

El Barça va debutar ahir amb mal peu en la Champions League i s’ha complicat l’accés als vuitens de final. El conjunt blaugrana, poc contundent a les dues àrees, va perdre contra un BIIK Kazygurt més efectiu (3-1), de manera que haurà de remuntar en el partit de tornada, el dimecres 26 de setembre a les 6 de la tarda al Miniestadi, si no vol quedar eliminat abans del previst d’un torneig en què vol demostrar que és un equip a tenir en compte a nivell europeu.

La velocitat del Barça en atac, sobretot d’una activa Bárbara Latorre, va portar problemes a la defensa de les locals, que van agrair la manca de definició de les blaugrana. Bárbara amb una volea en carrera que la portera Zheleznyak va enviar a córner; Toni Duggan amb una rematada d’esperó després d’una centrada en curt d’Andressa Alves, Andonova amb un xut massa tou després d’una acció de Bárbara i, finalment, una altra vegada Bárbara, que va tornar a topar amb la portera local després d’un retall, van ser incapaces de marcar. Sí que ho va fer el BIIK en l’última acció, afortunada i controvertida, abans del descans: un córner directe executat per Gabella en què, segons l’àrbitra i malgrat les queixes de les blaugrana, la pilota va traspassar la línia.

També va tenir molts dosi de sort el segon gol de les locals, en una de les primeres accions del segon temps. Ikwaput va fer una centrada des de la banda dreta que es va anar tancant, va sorprendre Paños i va acabar dins la porteria. El Barça, que havia passat en pocs minuts de dominar el partit a tenir l’eliminatòria costa amunt, va buscar la reacció, avançant línies, i Toni Duggan ho va provar amb un xut massa centrat. Però les locals van tornar a demostrar gran efectivitat en convertir en un contracop letal, completat per Gabella, una pèrdua de les blaugrana en zona perillosa. Poc després, Toni Duggan, amb una rematada al segon pal, va fer el 3-1. Fins al final, el Barça va incrementar el domini, però sense les idees clares i amb un rival ben situat, no va tenir cap gran ocasió.

Setzens de final (partit d’anada):
Honka-Zuric
0-1
Fiorentina-F. Hjorring
2-0
Ajax-Sparta de Praga
2-0
Avaldsnes-Olympique Lió
0-2
Ryazan-Rosengard
0-1
Juventus-Brondby
2-2
SFK Sarajevo-Chelsea
0-5
Thor KA-Wolfsburg
0-1
BIIK Kazygurt-Barça
3-1
Somatio-Glasgow City
0-2
ZFK Spartak-Bayern
0-7
Sankt Polten-PSG
1-4
WFC Kharkiv-Linkoping
1-6
Gintra-Slavia de Praga
17.00 h
LSK Kvinner-Zvezda
19.00 h
Atlético-Manchester C.
19.30 h * Els partits de tornada es jugaran el 26 i el 27 de setembre.

El curs passat, més comoditat

El Barça no va haver de patir gaire la temporada passada per passar les dues primeres eliminatòries de la competició. En els setzens de final, les blaugrana van derrotar l’Avaldsnes noruec per un global de 6-0 i en els vuitens de final, el Gintra Universitetas lituà amb més contundència, 9-0. En els dos partits, l’eliminatòria va quedar sentenciada a l’anada. En els quarts, l’Olympique de Lió va eliminar el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)