3a divisió FEF

L’objectiu és la setmana perfecta

3a divisió. El Llagostera rep aquesta tarda el Cerdanyola (18 h) a casa amb la idea ficada entre cella i cella d’emportar-se el triomf i tancar la setmana de tres partits amb un ple de victòries. El rival arriba al Gironès més descansat que els locals

Tot i ser tot just la sisena jornada de lliga, el duel d’aquesta tarda entre el Llagostera i el Cerdanyola té molta importància per als locals. El repte és sumar la tercera victòria consecutiva en només set dies, consolidar amb bons resultats les idees de joc d’un bloc amb moltes cares noves i enganxar-se a la zona alta de la classificació. Tot i la rellevància del partit, la pressió del vestidor és la justa: “Ens vam marcar un llistó en què no sumar cap punt era un fracàs, fer-ne tres estava bé, sis, molt bé, i aconseguir els nou era la setmana perfecta. Ja en tenim sis de segurs i anem a buscar els nou. Seria important perquè ens donaria molta confiança en la feina que fem després d’haver passat per camps complicats com els de la Pobla, l’Hospitalet i el Vilafranca”, expressa l’entrenador llagosterenc Oriol Alsina.

Adaptats a Llagostera

Del rival, el tècnic Oriol Alsina remarca que l’estil de joc del Cerdanyola pot encaixar molt bé al petit municipal llagosterenc: “Tanquen molt bé les línies i tenen una manera de jugar que es pot assemblar a la nostra. Hem d’estar preparats per a un partit molt complicat.”

Pel que fa a les baixes, Maymí continua amb la recuperació de la seva lesió al genoll i Arimany enfila la recta final de la seva afectació i serà dubte fins a l’últim moment.

LA PRÈVIA

No sumar cap punt aquesta setmana era un fracàs. En tenim sis, que està bé, però en volem sumar nou i enganxar-nos a la zona alta
El Cerdanyola té una manera de jugar similar a la nostra i segur que serà un partit complicat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)