Territorial

El Girona vol obtenir el millor botí possible a les Illes Balears

Divisió d’Honor juvenil. El conjunt gironí buscarà contra el San Francisco (a les 17.30 h) tres punts per continuar escalant posicions

L’equip juvenil del Girona es desplaça fins a Palma per enfrontar-se al San Francisco (a les 17.30 h). El conjunt dirigit per Àlex Marsal vol confirmar el canvi de tendència iniciat la setmana passada, en la qual van deixar de banda una estrena dolorosa amb derrota en els últims instants al camp del Lleida Esportiu (2-1), per superar el Nàstic a casa també amb un desenllaç en l’últim sospir (2-1).

Sempre que ha viatjat a les Illes Balears, el Girona ha passat dificultats, i és que, sense anar més lluny, el curs passat només va guanyar un dels quatre partits que hi va jugar i en va sortir escaldat contra el Mallorca (5-2) i el Manacor (4-1). El San Francisco arriba al matx amb els mateixos punts que els d’Àlex Marsal, que tindrà tot l’equip disponible, inclòs el mig Jofre Cherta, que ha estat jugant amb el Peralada a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)