1a femenina

Ajornat el Barça-Llevant

1a divisió femenina. Un brot de gastroenteritis de bona part de la plantilla ha fet que el conjunt blaugrana hagi demanat disputar el partit més endavant, encara sense data definitiva

La derrota en el partit de Champions d’aquesta setmana contra el BIIK Kazygurt no només va tenir conseqüències directes en la competició –el conjunt blaugrana haurà d’aixecar un 3-1 en contra–, sinó també conseqüències físiques. Bona part de la plantilla blaugrana ha quedat afectada per culpa d’un brot de gastroenteritis aguda que té l’origen en el viatge de Kazakhstan i que ha fet que el Barça hagi demanat ajornar el partit que l’havia d’enfrontar demà diumenge contra el Llevant. La Federació Espanyola ha acceptat les raons que ha adduït el club i ha accedit a ajornar l’enfrontament encara sense una data definitiva. Tots dos conjunts hauran d’acordar un forat en el calendari que no vagi més enllà del final de la primera volta.

Aquest xoc correspon a la segona jornada de lliga i les blaugrana esperaven sumar el segon triomf en un partit que s’havia de disputar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La tornada de la Champions, això sí, no corre perill perquè es disputarà el 26 de setembre al Miniestadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)