Territorial

El Girona guanya a Palma amb dues dianes de Piany

Divisió d’honor juvenil. L’equip dirigit per Àlex Marsal supera un combatiu San Francisco, encadena el segon triomf i s’enfila en la taula després de sumar sis punts de nou possibles

san francisco 1 girona 2

SAN FRANCISCO:Palma, Sánchez, Cano (Marco, 81’), García, Estévez, Contreras (Vizcaíno, 71’), Pardo, Alorda (Mario, 78’), Zamorano, Chentouf, Kalnins (Moisés, 78’).GIRONA:Torra, Joel, Bas, Paco López (Pau, 45’), Víctor, Iván (Tortosa, 73’), Eloi (Ilyas, 63’), Jofre Cherta, Pachón, Piany, Duba (Muñi, 85’).GOLS:0-1 (13’) Piany. 1-1 (42’) Alorda. 1-2 (59’) Piany.ÀRBITRE:Vega Martín.T.G.:al local Cano i al visitant Bas.T.V.:cap.

El Girona ha deixat del tot enrere la derrota en l’estrena de la lliga i ahir va encadenar el segon triomf al camp del San Francisco (1-2). Si bé en la primera victòria contra el Nàstic Pachón es va erigir en l’heroi del matx per als gironins, a Palma va ser Piany qui va convertir-se en el protagonista de l’apartat ofensiu blanc-i-vermell.

Els primers minuts van ser de tempteig, fins que Piany va executar una falta directa des de la frontal per avançar el Girona (13’). El gol va despertar el rival, que va pressionar més, tot i que no generava excessiu perill a l’àrea gironina. En el 32’, els locals van estar a punt d’empatar, però 5 minuts després Pachón podria haver fet el 0-2 si hagués colpejat bé una rematada des del punt de penal. En el 41’, Alorda sí que va empatar engaltant una bona centrada, però els d’Àlex Marsal van poder decantar de nou la balança al seu favor en el 59’, quan Piany va treure’s de la màniga una jugada personal exquisida, va driblar diversos contrincants i va superar el porter per baix (59’).

En l’última mitja hora, el San Francisco va buscar l’empat a dos però el Girona va mostrar-se segur en defensa i no va atorgar ocasions clares al rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)