2a divisió FEF

El Badalona salva un altre punt de mèrit

2a divisió B. Els escapulats aguanten amb un home menys durant bona part del segon temps i deixen el Cornellà amb les ganes de sumar el triomf

CORNELLÀ 1 BADALONA 1

CORNELLÀ:Ramón, Pere, Ricard, Goldar, Borja (Manu Torres, 85’), Fall, Carlos Esteve (Leo, 70’), Pep Caballé (Hèctor Camps, 79’), Juan, Agus Medina i Gaspar.BADALONA:Perales, Estellés, Escudero, Robusté, Moyano, Carbó, Iván Agudo (Boniquet, 61’), Nana, Natalio (Chaco, 79’), Santi i Giva (Albarrán, 65’).GOLS:0-1 (52’) Natalio. 1-1 (56’) Pep Caballé.ÀRBITRE:Silvestre Cerdà.T.G.:Al local Carlos Esteve; als visitants Robusté, Giva i Perales.T.V.:Al visitant Carbó per doble amonestació (73’).

Avança la temporada i el Badalona continua progressant alhora que va sumant. El conjunt escapulat ho fa contra rivals d’entitat i camps difícils com va ser el cas d’ahir, al Municipal de Cornellà, en què els de Calderé van salvar els mobles contra un equip més dominador. Els verds, en canvi, es van quedar amb la mel als llavis perquè van reaccionar molt d’hora al gol de Natalio i van jugar els últims 15 minuts amb un home més.

El Cornellà va aglutinar el protagonisme i les ocasions en els primers instants de partit. Goldar, en una jugada a pilota aturada i Pere, en dues oportunitats, es van apropar al gol. En la segona meitat, el Badalona va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a una centrada i una rematada molt encertada del davanter Natalio. El punta, cridat a ser la referència de l’equip, es va estrenar amb la samarreta escapulada. Només quatre minuts després, el Cornellà va aconseguir igualar el marcador en una gran combinació dins de l’àrea que va propiciar la diana de Pep Caballé.

El gol va donar encara més ales a l’equip de Xavi Calm, que va afrontar els últims instants de partit amb un home més per l’expulsió de Marc Carbó. Així, els locals van reunir tota la possessió i l’empenta i Gaspar, en el temps d’afegit, va enviar per sobre del travesser una assistència de Juan en l’última i més clara acció del partit.

ELS VESTIDORS

En general estic molt content amb l’actitud dels jugadors. Hem reaccionat molt bé
Xavi Calm
entrenador del cornellà
Puntuar en un camp com aquest és positiu. La primera victòria cada vegada és més a prop
Ramon Calderé
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)